Μόνο πάθος στο ντέρμπι του Μπέρμιγχαμ

Όλα στο μηδέν στο «Second City derby» ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μπέρμιγχαμ. Με πάθος και ένταση, αλλά χωρίς μεγάλες ευκαιρίες το παιχνίδι. Ακόμη και έτσι πάντως οι «χωριάτες» θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στην εντός έδρας νίκη αν το σουτ του Άσλεϊ Γιανγκ στο 89’ δεν έβρισκε το δοκάρι.



Μόνο πάθος στο ντέρμπι του Μπέρμιγχαμ

Το ντέρμπι του Μπέρμιγχαμ είχε για άλλη μια φορά πάθος στις κερκίδες και ένταση στο γήπεδο. Ένταση όμως μόνο στις μονομαχίες και στο ρυθμό, γιατί από φάσεις λίγα πράγματα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν γρήγορα τα ηνία του αγώνα χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία. Το πρώτο ημίχρονο αναλώθηκε στο χώρο του κέντρου με τους «μπλε» πάντως να έχουν την θεωρητική υπεροχή.

Στο δεύτερο μέρος οι «χωριάτες» προσπάθησαν να αντιδράσουν. Ανέβασαν την απόδοσή τους σε κάποια διαστήματα με σημείο αναφοράς το δοκάρι του Άσλεϊ Γιανγκ στο 89’. Όμως έμοιαζαν να έχουν ξεχάσει τον τρόπο που σκοράρουν μένοντας για άλλη μια φορά στο 0. Ακόμη κι έτσι όμως διατήρησαν το αήττητο εντός έδρας, όπως από την άλλη και η Μπέρμιγχαμ δεν κατάφερε να κάνει ακόμα σεφτέ σε εκτός έδρα επιτυχία.
 

Συνθέσεις Ομάδων

Άστον Βίλα: Φρίντελ, Λουκ Γιανγκ, Νταν, Κόλινς, Κλαρκ, Ντόουινγκ, Ρίο-Κόκερ (82’ Κάριου), Σίντγουελ (58’ Μπανάν), Γουόρνοκ, Άσλεϊ Γιανγκ, Χέσκεϊ

Μπέρμιγχαμ: Φόστερ, Καρ, Τζόνσον, νταν, Ρίτζγουελ, Λάρσον, Γκάρντνερ, Φέργκιουσον, Φαχί, Χλεμπ (72’ Τζερόμ), Ζίγκιτς