Στο σωστό καλούπι

Το πλάνο του για να κάνει την Άστον Βίλα μια άκρως βιώσιμη εταιρεία αλλά και να μετατρέψει την ομάδα σε μια από τις πλέον υπολογίσιμες στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει βάλει σε εφαρμογή ο ιδιοκτήτης των «χωριατών» Ράντι Λέρνερ.



Στο σωστό καλούπι

Η Βίλα που προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με την Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ» το Σάββατο, βρίσκεται στο δρόμο που επιθυμεί ο Ράντι Λέρνερ. Ο ιδιοκτήτης της ομάδες βλέπει με ικανοποίηση τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο και παρά τη μικρή διαφωνία που υπήρξε με τον τεχνικό της ομάδας, Μάρτιν Ο’Νίλ, σχετικά με το μπάτζετ των καλοκαιρινών μεταγραφών, στηρίζει πολλά στον 58χρονο προπονητή. Για πολλούς, ο Ράντι Λέρνερ θα μπορούσε να διεκδικήσε το βραβείο του καλύτερου ιδιοκτήτη, αφού μέχρι στιγμής έχει καταβάλλει το ποσό των 100 εκατ. λιρών για την αγωνιστική κι όχι μόνο, ενίσχυση της ομάδας, αφού θέλει να την καταστήσει πρωταγωνίστρια του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η Άστον Βίλα βρίσκεται στην 7η θέση της Πρέμιερσιπ με 54 βαθμούς και θα παλέψει μέχρις εσχάτων στις εναπομείνασες αγωνιστικές για να έχει την ευκαιρία να συμπεριληφθεί στην πρώτη τετράδα, από την οποία την χωρίζουν 5 βαθμοί.