Τέλος η σεζόν για τον Ρέι

Χωρίς τον Γκάβιν Ρέι θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν την προσπάθειά της για να συμμετέχει στα πλέι-οφ, η Κάρντιφ, αφού ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο.



Τέλος η σεζόν για τον Ρέι

Ο 32χρονος μέσος υπέστη μεγάλη ζημιά στους συνδέσμους του αστραγάλου και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Η αποθεραπεία θα διαρκέσει περίπου 12 εβδομάδες και αυτομάτως η επόμενη συμμετοχή του Ρέι με τη φανέλα της Κάρντιφ μετατίθεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. «Είναι πολύ απογοητευτικό αυτό που συνέβη στον Γκάβιν, ο οποίος είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα. Είναι εκνευριστικό όταν προσπαθούμε να εντείνουμε την προσπάθειά μας και ξαφνικά συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός, όπως αυτό του Ρέι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας, Ντέιβ Τζόουνς.

Το κενό του διεθνή Σκοτσέζου στη μεσαία γραμμή θα κληθούν να καλύψουν οι Στίφεν ΜακΦέιλ και Τζό Λέντλεϊ, οι οποίοι είναι ετοιμοπόλεμοι μετά την απουσία τους λόγω διαφορετικών τραυματισμών.