Έξαλλος ο Ρέντναπ με την ομοσπονδία

Πυρ και μανία ήταν ο Χάρι Ρέντναπ όταν πληροφορήθηκε ότι θα συζητηθεί το θέμα του στην αγγλική ομοσπονδία αύριο για να αποφασιστεί αν θα του επιβληθεί ποινή. Ο Άγγλος τεχνικός είχε αναφερθεί επικριτικά κατά του διαιτητή στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ, όμως πιστεύει ότι είναι δικαίωμά του να λέει αυτά που βλέπει.



Έξαλλος ο Ρέντναπ με την ομοσπονδία

Ο τεχνικός των «σπιρουνιών» είχε κατηγορήσει τον διαιτητή ότι με το σφύριγμά του, επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα (νίκη της Γιουνάιτεντ με 2-0), αφού το δεύτερο γκολ των «κόκκινων διαβόλων» κατά τη γνώμη του δεν θα έπρεπε να μετρήσει ποτέ. Η ομοσπονδία έχει δείξει και σε ανάλογες περιπτώσεις ότι είναι αμείλικτη σε τέτοια θέματα και οι ποινές είναι σύνηθες φαινόμενο.

Ωστόσο ο Ρέντναπ δείχνει να μην συμβιβάζεται με αυτό και σε περίπτωση που τιμωρηθεί, απειλεί να μην ξαναεμφανιστεί για δηλώσεις μετά τους αγώνες τις Τότεναμ: «Αν θέλουν να σταθούν σε αυτά που είπα και να το κάνουν θέμα, τότε θα φροντίσω να δημιουργήσω και εγώ κάποια θέματα. Μην περιμένετε να ξαναβγώ στην τηλεόραση και να κάνω δηλώσεις στο γήπεδο μετά τους αγώνες! Τι άλλες επιλογές έχω δηλαδή;

Αν θέλετε να έρχομαι και να λέω μόνο τα συνηθισμένα και να πω: < Όχι ήταν πολύ σωστή η απόφαση και είμαι ευχαριστημένος με το σφύριγμα >, τότε μην μου ξαναζητάτε να βγω να μιλήσω μετά τους αγώνες.

Δεν πρέπει να μας βγάζουν στην τηλεόραση 2-3 λεπτά μετά το ματς. Ούτε εγώ θέλω να μιλήσω τότε. Προτιμώ να είμαι στα αποδυτήρια με τους παίκτες. Όταν όμως πρέπει να βγω και με ρωτάνε, οφείλω να δώσω μία ειλικρινή απάντηση. Τα μπέρδεψε όλα ο διαιτητής και αυτή ήταν η απάντησή μου. Ακόμη το πιστεύω 100%».