Ζητάνε περισσότερα οι Ολλανδοί για Γιάνσεν

Η πρόταση της Τόττεναμ, ύψους 10,7 εκ. λιρών (δηλάδη 14 σε ευρώ) για την απόκτηση του Βίνσεντ Γιάνσεν δεν έγινε δεκτή από την Άλκμααρ, με τους Ολλανδούς να επιμένουν για μεγαλύτερη προσφορά.  



Ζητάνε περισσότερα οι Ολλανδοί για Γιάνσεν

Η ΑΖ αξιώνει για τον παίκτη της το ποσό των 20 εκατομμυρίων, ώστε να τον αφήσει να αποχωρήσει προς άλλες πολιτείες. Ο 22χρονος έκανε μια εξαιρετική χρονιά πέρυσι, σημειώνοντας 27 γκολ σε 34 αναμετρήσεις. Ήταν και πρώτος σκόρερ της Eredivisie.

Έχοντας ξεχωρίσει τον Γιάνσεν σε φιλικό της Ολλανδίας με την Ιρλανδία πριν το Euro, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο πιστεύει πολύ σε αυτόν, θεωρώντας τον μια εξαιρετική επιλογή για τη γραμμή κρούσης της Τόττεναμ, εκεί όπου οι λύσεις είναι περιορισμένες.

Οι Ολλανδοί πάντως δεν διατίθενται να τον αφήσουν να φύγει έτσι εύκολα..

Ο τεχνικός διευθυντής της Άλκμααρ, Μαξ Χίμπερτς, δήλωσε ότι η διαφορά ανάμεσα στην πρόταση που έγινε και την επιθυμητή για το σύλλογο του είναι αρκετά μεγάλη. Εάν ανεβάσουν πάντως την τιμή, λογικά τα «σπιρούνια» δεν θα έχουν ανταγωνισμό, καθώς – παρά τις όποιες φήμες -  είναι οι μόνοι που έχουν εκδηλώσει έμπρακτο ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο επιθετικό.