Φίλοι και αντίπαλοι

Το Twitter επέλεξαν ο Ραφαέλ Φαν Ντε Φάαρτ και ο Γουέσλει Σνάιντερ να κοντραριστούν πριν συναντηθούν εντός γηπέδου, στη σημερινή αναμέτρηση των ομάδων τους για το Τσάμπιονς Λιγκ.



Φίλοι και αντίπαλοι

Οι δύο φίλοι και συμπαίκτες στην Εθνική  Ολλανδίας, ανταλλάσουν μηνύματα και "πειράζονται" μεταξύ τους ενόψει του αγώνα Τότεναμ- Ίντερ, στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Την «κόντρα» ξεκίνησε ο Σνάιντερ, όταν η Ίντερ κέρδισε την Τότεναμ με 4-3 τον περασμένο μήνα, παιχνίδι το οποίο έχασε ο Φαν ντε Φάαρτ λόγω τιμωρίας, γράφοντας: «Καθαρίζω το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ με μια φανέλα της Τότεναμ». Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής των «σπιρουνιών» απάντησε « Σ’ ευχαριστώ που το καθαρίζεις για μένα. Έχω ήδη κάνει χώρο γι’ αυτό, στο ράφι με τα τρόπαια».

Συνεχίζοντας τα πειράγματα ο άσος της ομάδας του Σαν Σίρο προειδοποίησε το φιλαράκι του στο Twitter «Θα σας δώσουμε ένα καλό μάθημα ποδοσφαίρου στο Λονδίνο», λαμβάνοντας την απάντηση «Είδα την άμυνα σας στο Μιλάνο, δε φαινόταν καλή. Ήταν σαν τυρί με τρύπες…». Ο Σνάιντερ θέλησε να υπενθυμίσει στον Φαν Ντε Φάαρτ πως η Ίντερ σκόραρε ΤΕΣΣΕΡΑ γκολ στο πρώτο παιχνίδι δυσκολεύοντας πολύ τον τερματοφύλακα της Τότεναμ κα τότε έγραψε «Βρήκα έναν πολύ καλό τερματοφύλακα στο ebay. Να σου στείλω στοιχεία;» με την άμεση απάντηση του άσου των «σπιρουνιών» να ακολουθεί «Δε θα τον χρειαστούμε. Δε θα μπείτε ποτέ στην περιοχή μας».

Φυσικά τίποτε δεν τελείωσε εκεί. Ο Σνάιντερ θέλοντας να κοροϊδέψει το αγγλικό ποδόσφαιρο, ισχυριζόμενος πως πρόκειται μόνο για δύναμη και όχι για τεχνική και ικανότητες έγραψε « Σ’ αυτή τη χώρα το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι κατά το οποίο πρέπει να τρέξεις όσο πιο δυνατά μπορείς από τη μια μεριά στην άλλη, έτσι δεν είναι;» ενώ για να πειράξει και πάλι το φιλαράκι του «κατέκρινε» το γκολ του Φαν Ντε Φάαρτ την περασμένη εβδομάδα στην ισοπαλία της Τότεναμ με την Έβερτον, «Ωραίο γκολ, αλλά μέχρι και το εξάχρονο ξαδερφάκι μου θα μπορούσε να το βάλει». Ο Ραφαέλ Φαν Ντε Φάαρτ όμως δεν το έβαλε κάτω, απαντώντας « Μετράνε και αυτά τα γκολ, αλλά στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν εναντίον σας θα σκοράρω από όλες τις γωνίες».

Πάντως δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις, αφού όπως εξηγεί ο άσος της Τότεναμ, «Έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ», ενώ ο μέσος της Ίντερ πρόσθεσε «Ξεκινήσαμε και οι δύο από τον Άγιαξ από μικρά παιδιά, οπότε καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο». Για μια φορά, οι συμπαίκτες σε Άγιαξ, Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και στην Εθνική Ολλανδίας θα αγωνιστούν σε αντίπαλα στρατόπεδα. Σχολιάζοντας το γεγονός, ο Σνάιντερ δήλωσε « Είναι παράξενο και όμορφο την ίδια στιγμή. Για λίγο πρέπει να ξεχάσουμε τη φιλία μας, αλλά μόνο εντός γηπέδου…».