Τον υπολογίζει για τη συνέχεια

Ακλόνητη εμπιστοσύνη στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έχει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που θα χρειαστεί τις υπηρεσίες του Βούλγαρου επιθετικού για το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Γουέιν Ρούνεϊ.



Τον υπολογίζει για τη συνέχεια

Ο Μπερμπάτοφ τη φετινή σεζόν δεν κατάφερε να κερδίσει τη φανέλα του βασικού στην επίθεση της Γιουνάιτεντ, αφού ο Ρούνεϊ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Ο Άγγλος διεθνής παρά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αστράγαλο στο πρώτο παιχνίδι με τη Μπάγερν στο Μόναχο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κατάφερε να αγωνιστεί στον επαναληπτικό του «Όλντ Τράφορντ», επιστρέφοντας σε χρόνο ρεκόρ, χωρίς όμως να είναι απόλυτα έτοιμος. Το βάρος του σκοραρίσματος θα κληθεί τώρα να σηκώσει ο Μπερμπάτοφ, με τις φήμες όμως να θέλουν τον 29χρονο φορ να μην χαίρει της εμπιστοσύνης του Σερ Άλεξ.

«Τον εμπιστεύομαι! Είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και δεν υπάρχει λόγος να τον αμφισβητήσουμε. Ο Ντίμιταρ έχει αγωνιστεί πολύ καλά σε αρκετά παιχνίδια, αλλά προτιμούμε να παίζουμε με έναν επιθετικό» τόνισε ο Φέργκιουσον προς απάντηση όσων αμφισβητούν τη σχέση του με τον Βούλγαρο επιθετικό.