Πρώτη και χωρίς Νάνι

Όταν σκοράρουν οι Ομπερτάν, Μπεμπέ και Φλέτσερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί και χωρίς τον τραυματία Νάνι και έτσι και έγινε. Οι ΄κόκκινοι διάβολοι΄ πέρασαν με 3-0 από την έδρα της Μπούρσασπορ και φιγουράρουν μόνοι πρώτοι στον όμιλο. Ανησυχία για τον τραυματισμό του Νάνι στο 24’ που αντικαταστάθηκε.



Πρώτη και χωρίς Νάνι

Α ημίχρονο: Προσεχτικό παιχνίδι

Με την προσοχή στραμμένη περισσότερο στην άμυνα, μπήκαν στον αγώνα οι δύο ομάδες. Ο ρυθμός δεν ήταν ιδιαίτερα γρήγορος και η Μπούρσασπορ ήταν αυτή που είχε την ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ στο 23’, όμως ο Φαν ντερ Σαρ με μία σπουδαία απόκρουση κράτησε το μηδέν σε προσπάθεια του Μπαχατίρ.

Στο 24’ όμως ήρθε το πλήγμα για τους «κόκκινους διαβόλους». Δεν δέχτηκαν γκολ, όμως ο τραυματισμός του Νάνι που συνέβη τότε μπορεί να στοιχίσει περισσότερο μακροπρόθεσμα αν αποδειχτεί σοβαρός. Ο Πορτογάλος άσσος δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε από τον Παρκ. Στο 29΄ήταν η τελευταία άξια αναφοράς φάση του ημιχρόνου όταν ο Σκόουλς σκόραρε. Όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά αφού η μπάλα βρήκε στο χέρι του Άγγλου μέσου.

Β Ημίχρονο: Το ξέσπασμα

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι και το έδειξαν από νωρίς. Η απουσία του Νάνι δεν έδειχνε να επηρεάζει την ανάπτυξη της ομάδας που στο 48’ άνοιξε το σκορ με όμορφο σουτ του Φλέτσερ. Από εκείνη τη στιγμή οι παίκτες της Γιουνάιτεντ έβγαλαν φτερά και έφταναν με μεγάλη άνεση στην αντίπαλη περιοχή δημιουργώντας σωρεία ευκαιριών.

Στο 73ο λεπτό ήταν η σειρά του Ομπερτάν να σκοράρει με όμορφο δεξί σουτ. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Μπεμπέ στο 77ο λεπτό με εξαιρετικό χαμηλό σουτ, έπειτα από πάσα του Σκόουλς διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Το υπόλοιπο του ματς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους ποδοσφαιριστές της Μπούρσασπορ να έχουν δεχτεί την ήττα και απλά να κυκλοφορούν την μπάλα, προσπαθώντας να μην δεχτούν άλλο τέρμα.

 
Συνθέσεις Ομάδων

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φαν Ντερ Σαρ, Ράφαελ, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Εβρά (81΄ Φάμπιο), Σκόουλς, Κάρικ, Νάνι (29΄ Παρκ), Φλέτσερ (62’ Μπεμπέ), Ομπερτάν, Μπερμπάτοφ

Μπούρσασπορ: Ιβάνκοφ, Ταντογάν, Ερντογάν, Ιμπραΐμ Οζτούρ, Βάντερσον, Μπαχαντίρ, Σβένσον, Εργίκ, Σεν (82’ Ονταμπάσι), Ινσούα (75’ Νούνιες), Γιλντιρίμ (75’ Ιπέκ)