Του αρέσουν τα δύσκολα

Η Πρέμιερ Λιγκ παρά το γεγονός ότι δεν έχει εκπρόσωπο στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν παύει να αποτελεί ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ο τεχνικός της Σουόνσι, Πάουλο Σόουζα, εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει προπονητής ομάδας της μεγαλύτερης κατηγορίας της Αγγλίας στο άμεσο μέλλον.



Του αρέσουν τα δύσκολα

Ο παλιός γνωστός μας από την ποδοσφαιρική του θητεία στον Παναθηναϊκό, θέλει να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο την προπονητική του καριέρα και να αποτελέσει τον «τιμονιέρη» κάποιας ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ: «Έχω τη φιλοδοξία και την επιθυμία να γίνω προπονητής στην Πρέμιερ Λιγκ στο μέλλον» δήλωσε ο Πορτογάλος, πρώην μέσος, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απουσία αγγλικής ομάδας από τα ημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ: «Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και προπονητές στην Αγγλία. Μερικές φορές, αν έχεις μια κακή στιγμή ή κακή μέρα, τότε κινδυνεύεις να χάσεις την ευκαιρία να παραστεί μια αγγλική ομάδα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο 40χρονος τεχνικός που κάνει τη μέγιστη προσπάθεια με τη Σουόνσι στην Τσάμπιονσιπ, για να συμμετέχει στα πλει-οφ ανόδου στο τέλος της σεζόν, ξεχωρίζει την ποιότητα του αγγλικού πρωταθλήματος: «Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και για το λόγο αυτό οι μεγαλύτεροι προπονητές θέλουν να έρθουν στην Αγγλία για να αναλάβουν κάποια ομάδα. Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος εδώ».