Ευρωπαϊκά «σπιρούνια»

Χαίρετε. Είμαι ένα φίλος της Τότεναμ και είμαι άκρως αισιόδοξος. Και πώς να μην είμαι μετά από την επιβλητική νίκη επί της Ίντερ; Με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που πήραμε πιστεύω ότι είμαστε πλέον πολύ κοντά, όχι στο να περάσουμε, αλλά στο να περάσουμε πρώτοι! Και όλα αυτά με σπουδαία απόδοση.



Ευρωπαϊκά «σπιρούνια»

Ήμουν στο γήπεδο και είχα την ευκαιρία να απολαύσω από κοντά την φανταστική βραδιά του Γκάρεθ Μπέιλ. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι αυτή τη στιγμή το πιο φορμαρισμένο μπακ στον κόσμο. Σιγουρεύτηκα μετά τα δύο παιχνίδια μας με την Ίντερ όπου είχε αντίπαλο τον Μαϊκόν. Βασικά δεν είχε αντίπαλο!

Δεν είναι μόνο η Ευρώπη φέτος που με γεμίζει αισιοδοξία. Είναι όλο το κλίμα στην ομάδα Είναι που προερχόμαστε από μία πολύ καλή σεζόν. Που δυναμώσαμε πολύ στον οργανωτικό τομέα με την προσθήκη του Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ. Που βλέπω την Μάντσεστερ Σίτι να έχει ξοδέψει και πάλι ένα σωρό λεφτά και να βρίσκεται στην τέταρτη θέση μόλις δύο βαθμούς μπροστά μας. Μπορεί να έχουν πρωτοκλασάτα ονόματα, όμως εμείς έχουμε ομάδα και προπονητή δεμένους που λειτουργούν σαν πραγματικό σύνολο.

Με την δύναμη του κόσμου και 1-2 σημαντικές προσθήκες το Γενάρη πιστεύω ότι θα βγούμε και φέτος τέταρτοι στην Premier League ώστε να κάνουμε μία νέα μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία. Αλλά ας μην κοιτάμε ακόμη μακριά και ας απολαύσουμε τα φετινά μας παιχνίδια στην Ευρώπη. Γιατί θα έχουμε ακόμη αρκετά εκεί. Είμαι σίγουρος!