Φλέτσερ: «Με θράσος για το γκολ»

Την πεποίθησή του ότι πρέπει να έχεις και τον εγωισμό να σκοράρεις σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού για να βοηθήσεις την ομάδα, εξέφρασε ο Ντάρεν Φλέτσερ. Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε ότι τα συστήματα είναι σημαντικά, αλλά πρέπει ο καθένας ατομικά να δίνει το κάτι παραπάνω όταν βλέπει την ευκαιρία.



Φλέτσερ: «Με θράσος για το γκολ»

Πέντε γκολ είναι η μεγαλύτερη προσωπική συγκομιδή που έχει σε μία σεζόν ο ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διάβολων» και φέτος δηλώνει αισιόδοξος να πετύχει περισσότερα. Ο ποδοσφαιρικός εγωισμός είναι το μυστικό κατά τον Φλέτσερ για να βρει τις λύσεις στις δύσκολες στιγμές η ομάδα:

«Κάποιες φορές πρέπει να είσαι και λίγο εγωιστής. Όταν βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο σκέφτομαι ότι πρέπει να είμαι και πειθαρχημένος στο σύστημα, αλλά και έτοιμος ανά πάσα στιγμή να επιτεθώ. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαθαίνεις να κρατάς πάντα την θέση σου και παράλληλα να βγαίνεις γρήγορα στην αντεπίθεση. Οι ισορροπίες όμως είναι μικρές ενός απλά σωστού παιχνιδιού και ενός παιχνιδιού που θα παίρνεις τη γενναία απόφαση να μπαίνεις στην περιοχή έτοιμος να σκοράρεις.

Όλοι οι μέσοι πρέπει να έχουμε το γκολ στο μυαλό μας. Ο Νάνι έχει ξεκινήσει πολύ καλά φέτος. Ο Πολ Σκόουλς εκεί βασίστηκε για να κάνει καριέρα. Είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Τον έχω παρακολουθήσει και έχω μάθει πολλά».