Ρόμπεν: «Έπαιξε καλύτερα η Γιουνάιτεντ»

O Άριεν Ρόμπεν ήταν ευτυχισμένος με το καταπληκτικό του γκολ εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο απένειμε τα εύσημα και στους αντιπάλους του.



Ρόμπεν: «Έπαιξε καλύτερα η Γιουνάιτεντ»

Το τέρμα του Ολλανδού ήταν αρκετό για να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του και να αφήσει τους «κόκκινους διάβολους» εκτός Ευρώπης. Άλλωστε ήξερε ότι έπρεπε να τα δώσει όλα για να σκοράρει σύντομα, γιατί στα αμέσως επόμενα λεπτά θα γινόταν αλλαγή, λόγω του τραυματισμού του.

«Όταν βρεθήκαμε να χάνουμε με 3-0 σκέφτηκα ότι θα ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα. Αλλά ο στόχος παρέμενε ίδιος ακόμη κι αν χάναμε 1-0 ή 2-0, γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να σκοράρουμε. Το γκολ του Όλιτς μας έδωσε ώθηση να συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Ήταν καλύτεροι από εμάς και σε αυτό βοήθησε και η ζεστή ατμόσφαιρα στο γήπεδό τους».

Για τη φάση του γκολ θυμάται τα πάντα και ανέλυσε λεπτομερώς τη στιγμή: «Πρόσεξα ότι ο Ριμπερί με κοίταξε πριν την εκτέλεση εκείνου του κόρνερ. Κατάλαβα ότι η μπάλα θα ερχόταν προς τα εμένα και προσπάθησα να μείνω ψύχραιμος. Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη ή την τεχνική. Εγώ επέλεξα την τεχνική και έτσι επιχείρησα το συγκεκριμένο σουτ που τελικά μου βγήκε».