Οι Νέοι... είναι πιο ωραίοι!

Κόντρα στα όσα... δεν κατάφεραν οι άνδρες στα γήπεδα της Γαλλίας, η εθνική ομάδα της Αγγλίας σε επίπεδο Νέων, έκανε εξαιρετική πρεμιέρα στο Euro U-19 και επικράτησε 2-1 της Γαλλίας στο Χάιντενχαϊμ για την πρώτη αγωνιστική του Β' ομίλου. 



Οι Νέοι... είναι πιο ωραίοι!

Τα νεαρά «τρία λιοντάρια» έκαναν εξαιρετική πρεμιέρα στη διοργάνωση που φιλοξενεί φέτος η Γερμανία και κατάφεραν ουσιαστικά από το πρώτο δεκάλεπτο ν' αποκτήσουν το προβάδισμα νίκης και να κρατήσουν το αβαντάζ αυτό μέχρι τέλους για να γίνει το... ποδαρικό με το δεξί.

Από σέντρα του Ότζο, ο Ζερόμ πέτυχε αυτογκόλ στο 3ο λεπτό για να βάλει μπροστά την Αγγλία, ενώ στο 9', ο Ντόμινικ Σολάνκε με ωραίο πλασέ έχοντας «σπάσει» το τεχνητό οφσάιντ των Γάλλων διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Νησιού!

Οι Γάλλοι αντέδρασαν στο 33' καο σκόραραν από στημένη φάση με τον Ογκουστέν, πίεσαν όσο μπορούσαν στην επανάληψη, θα μπορούσαν και να ισοφαρίσουν αλλά και να έχουν δεχθεί και τρίτο γκολ, όμως το σκορ παρέμεινε στο 2-1 μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Η Αγγλία πλέον έχει τρεις βαθμούς μαζί με την Ολλανδία που νωρίτερα μέσα στην ημέρα επιβλήθηκε 3-1 της Κροατίας στο άλλο ματς του Β' ομίλου.  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γαλλία: Μπερναντόνι, Μποσκαλί, Ονγκουέν, Ντιόπ, Ογκουστέν, Τουσάρ, Αγιέ (60' Τουράμ), Μπαπέ (60' Μπλας), Μισελέν, Χαρίτ, Ποχά (78' Φουχς)

Αγγλία: Γούντμαν, Κένι, Κόνολι (65' Άμπραχαμ), Ρόσιτερ, Τέιλορ Μουρ, Ονόμα, Σολάνκε, Ότζο (65' Γουόκερ – Πίτερς), Μπράουν (78' Λέντσον), Τομόρι, Μετλάντ