Μαντσίνι : 'Εθνικιστές οι Αγγλοι'

Την ιταλική του καταγωγή θεωρεί υπεύθυνη ο Ρομπέρτο Μαντσίνι για την άσχημη αντιμετώπιση που βρίσκει από τα βρετανικά Μέσα.



Μαντσίνι : 'Εθνικιστές οι Αγγλοι'

Τον τελευταίο μήνα, μάλιστα κυκλοφόρησαν πολλές φήμες πως το πρώην αφεντικό της Ίντερ βρίσκεται κοντά στο να εγκαταλείψει  την τωρινή του ομάδα, τη Μάντσεστερ Σίτι, μετά από διαμάχες που φαίνεται να είχε με τους ακριβοπληρωμένους παίκτες του.

Η υπόθεση έφτασε στα άκρα μετά την ήττα της Σίτι από τη Γουλβς το περασμένο σαββατοκύριακο, αναγκάζοντας τον Μαντσίνι που προετοιμάζεται για το αποψινό παιχνίδι με τη Λεχ Πόζναν, να "ξαναχτυπήσει".

Οι «πολίτες» βρίσκονται στην τέταρτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ και ο Ιταλός προπονητής θεωρεί πως γι’ αυτό αξίζει σεβασμό. «Η οργή των εφημερίδων προς εμάς προέρχεται από το γεγονός πως η Σίτι έχει επικεφαλής έναν Ιταλό. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά οι Άγγλοι είναι ‘εθνικιστές’ στο ποδόσφαιρο» φαίνεται να δηλώνει ο Μαντσίνι σε ιταλική εφημερίδα.

«Η Σίτι είναι τέταρτη στο πρωτάθλημα και βρέθηκε στη δεύτερη θέση. Ο σύλλογος μου ζήτησε την πρόκριση για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και βαδίζουμε καλά ως προς αυτό» αναφέρει ο 46χρονος προπονητής και προσθέτει «Γιατί πρέπει να ανησυχώ αν θα απολυθώ; Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η ομάδα είναι εναντίον μου; Eίναι όλα ψέματα».

«Υπήρξαν "σκληρές" συζητήσεις με κάποιους παίκτες, η ομάδα όμως με στηρίζει και τα αποτελέσματα έρχονται» δηλώνει ενοχλημένος ο τεχνικός των «πολιτών». Όσον αφορά ενδεχόμενη μετακίνηση του Κασάνο από τη Σαμπντόρια, ο Μαντσίνι διαψεύδει λέγοντας «Να υπογράψει ο Κασάνο στη Σίτι; Έχω επτά επιθετικούς. Ευχαριστώ αλλά σ’ αυτή τη θέση είμαστε καλυμένοι».

TAGS: