Κόιλ: «Ρέντναπ ο αντι-Καπέλο»

Τον Χάρι Ρέντναπ βλέπει ως ιδανικό αντικαταστάτη του Φάμπιο Καπέλο, στην εθνική Αγγλίας, ο Όουεν Κόιλ. Ο προπονητής της Μπόλτον τονίζει ότι ο τεχνικός της Τότεναμ θα μπορούσε να ανταποκριθεί πολύ καλά στα εθνικά του καθήκοντα στα «τρία λιοντάρια» και θα ήταν ένα πρόσωπο με καθολική αναγνώριση από όλους στο Νησί.



Κόιλ: «Ρέντναπ ο αντι-Καπέλο»

Ο Ρέντναπ έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων τα τελευταία χρόνια με τη δουλειά του στη Τότεναμ και κυρίως έδειξε και φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ έτοιμος για το βήμα παραπάνω σε μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας. Αυτή ήταν και η αφορμή μετά την νίκη των «σπιρουνιών» επί της Ίντερ να δηλώσει ο Κόιλ σίγουρος για τις ικανότητες του Ρέντναπ:

«Όταν και αν ο κύριος Καπέλο αποφασίσει μετά το τέλος του συμβολαίου του ότι δεν θέλει να συνεχίσει στο πόστο, τότε ο Χάρι Ρέντναπ θα ήταν ο ιδανικός αντικαταστάτης του. Πιστεύω ότι θα ήταν μια απόφαση που θα έβρισκε σύμφωνη όλη την χώρα. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και ένας φοβερός άνθρωπος. Ο Χάρι έχει πετύχει οπουδήποτε έχει αγωνιστεί και τώρα παίρνει και εμπειρία από Τσάμπιονς Λιγκ».