Χιλιάδες συλλήψεις για παράνομο στοιχηματισμό κατά τη διάρκεια του Euro!

Περί τα 4.100 άτομα συνελήφθησαν σε 11 διαφορετικές χώρες αναφορικά με παράνομο στοιχηματισμό επί ασιατικού εδάφους, σε επιχείρηση της Αστυνομίας που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του Euro 2016! Και η Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες όπου πραγματοποιήθηκε «επιδρομή» της Interpol!  



Χιλιάδες συλλήψεις για παράνομο στοιχηματισμό κατά τη διάρκεια του Euro!

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», επρόκειτο για την 6η διαφορετική επιχείρηση της Αστυνομίας όσον αφορά το ζήτημα του στοιχηματισμού.

Κίνα, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Μαλαισία, Σινγκαπούρη, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ είναι ορισμένες από τις χώρες στις οποίες πραγματοποιήθηκε εξονυχτιστική έρευνα και «επιδρομή» για τον εντοπισμό ενοχοποιητικών στοιχείων, ενώ και μια δεύτερη επιχείρηση με όνομα «Aces» πραγματοποιήθηκε στις Καμπότζη, Νότια Κορέα και Φιλιπίννες, κυρίως για θέματα στοιχηματισμού μέσω διαδικτύου και παράνομων ιστοσελίδων.

Συνολικά 10 εκατ.λίρες κατασχέθηκαν από την Interpol, αφού επρόκειτο για κέρδη από πονταρίσματα που έφτασαν σε σύνολο τα 500 εκατ.λίρες κατά τη διάρκεια του Euro 2016!

Από τις έξι επιχειρήσεις της Αστυνομίας για το συγκεκριμένο ζήτημα, έχουν συλληφθεί 12.500 άτομα, ενώ έχουν αποκαλυφθεί 3.400 παράνομα πονταρίσματα με την αξία τους να φτάνει στα 4,8 δις λίρες!