Θέλει ΜακΓκρέγκορ η Γιουνάιτεντ

Η απόκτηση τερματοφύλακα κρίνεται κάτι παραπάνω από αναγκαία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα μάτια των ανθρώπων του συλλόγου, στράφηκαν σε πολλές περιπτώσεις, αλλά φαίνεται ότι το προβάδισμα έχει αυτή του Άλαν ΜακΓκρέγκορ της Ρέιντζερς.



Θέλει ΜακΓκρέγκορ η Γιουνάιτεντ

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του 28χρονου γκολκίπερ, δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητο τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τους συνεργάτες του που γνωρίζουν καλά ότι το κεφάλαιο Φαν ντερ Σάαρ κλείνει οριστικά… Ο αντικαταστάτης του 40χρονου Ολλανδού είναι από τα φλέγοντα ζητήματα για τους «κόκκινους διαβόλους» που έχουν κατά διαστήματα στρέψει την προσοχή τους σε Άντλερ, Ντε Χέα και Λίντεγκααρντ.

Σύμφωνα με την Daily Mail οι δύο ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι πριν λίγες μέρες, ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας της Σκωτίας, Νιλ Αλεξάντερ, ανανέωσε μέχρι το 2013.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μία καλή πρόταση, της τάξεως των 5 εκατομμυρίων λιρών, θα αναγκάσει την διοίκηση της Ρέιντζερς να δώσει και την… ευχή της προκειμένου να μετακομίσει ο Άλαν ΜακΓκρέγκορ στο «Όλντ Τράφορντ».