Νιούελ: «Χα! Δεν έσπασε το ρεκόρ μου ο Μέσι!»

Με μια μεγάλη ανάσα ανακούφισης υποδέχτηκε ο παλιός παίχτης της Μπλάκμπερν, Μάικ Νιούελ, την αποτυχία του Μέσι να σπάσει το ρεκόρ του γρηγορότερου χατ-τρικ στο Τσάμπιονς Λιγκ.



Νιούελ: «Χα! Δεν έσπασε το ρεκόρ μου ο Μέσι!»

Ο Νιούελ κρατάει ακόμη το ρεκόρ του χατ-τρικ μέσα σε 9 λεπτά, στη νίκη της Μπλάκμπερν κόντρα στη Ρόζενμπορκ στο Ίγουντ Παρκ το 1995 αν και παραδέχεται ότι προς στιγμή πίστεψε πως θα το καταρρίψει ο Λιονέλ Μέσι στον πρόσφατο αγώνα εναντίον της Άρσεναλ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι, αλλά για μια στιγμή μετά το δεύτερο γκολ του Μέσι και ενώ βρέθηκε και πάλι σε θέση για σουτ, μέχρι να καταλήξει η μπάλα άουτ, η αλήθεια είναι ότι έκανα την προσευχή μου να αστοχήσει. Και ευτυχώς το έκανε.

Είχα σκοράρει τότε με σουτ εκτός περιοχής με το δεξί το πρώτο μου γκολ, με κεφαλιά το δεύτερο και με σουτ με το αριστερό το τρίτο γκολ. Πολλοί το χαρακτηρίζουν ως το τέλειο χατ-τρικ που όμως δεν βοήθησε και πολύ τελικά, γιατί ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι στους ομίλους και είχαμε ήδη αποκλειστεί. Ωστόσο αποδείχτηκε ότι είχε κάποιο αντίκτυπο έως και σήμερα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν έχει βρεθεί κάποιος να σπάσει το ρεκόρ μου εδώ και 15 χρόνια».