Σήμα αντεπίθεσης από Χιουζ

Η νίκη της Φούλαμ με καλή απόδοση και με καθαρό σκορ (2-0) απέναντι στη Γουίγκαν, είναι κατά τον Μαρκ Χιουζ, μόνο η αρχή της αντεπίθεσης με στόχο την παραμονή στην πρώτη δεκάδα ως το τέλος της σεζόν. Για το λόγο αυτό θέτει τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Άστον Βίλα, ως το μόνο επιθυμητό αποτέλεσμα.



Σήμα αντεπίθεσης από Χιουζ

Ο προπονητής της Φούλαμ είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, όμως οι έξι ισοπαλίες σε 10 ματς αποτέλεσαν ζήτημα προς προβληματισμό. Στον τελευταίο της αγώνα πάντως η ομάδα φέρεται να βρήκε τη σωστή ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση και η νίκη ήρθε εύκολα. Ο Χιουζ ελπίζει τώρα να δει τους παίκτες του να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό:

«Από θέμα απόδοσης είμαστε καλά, όμως από θέμα αποτελεσμάτων θέλουμε και άλλους βαθμούς. Παίζουμε καλά αυτή τη σεζόν, όμως με κάποια απογοήτευση λόγω των πολλών ισοπαλιών στο ξεκίνημα. Είχαμε και δύο ήττες, αλλά την περασμένη αγωνιστική ήμασταν εξαιρετικοί.

Το επίπεδο που πιάσαμε απέναντι στη Γουίγκαν ήταν αυτό που επιζητώ και ελπίζω να μείνουμε σε αυτά τα στάνταρ και στο παιχνίδι με τη Βίλα. Θέλουμε να επενδύσουμε στην προηγούμενη νίκη μας και να χτίσουμε ένα καλό σερί. Αν πετύχουμε δύο νίκες σε δύο ματς θα μείνουμε πάνω από τη μέση της βαθμολογίας και αυτός είναι και ο στόχος μας μέχρι το τέλος της σεζόν».

TAGS: