Αντίο με ήττα για την Τότεναμ

Παρά το γεγονός ότι είχε βελτιωμένη εικόνα συγκριτικά με το ματς κόντρα τη Γιουβέντους, η Τότεναμ ηττήθηκε και από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0, παίρνοντας έτσι τις βαλίτσες για την επιστροφή της από την Αυστραλία.



Αντίο με ήττα για την Τότεναμ

Δεύτερη σερί ήττα για την Τότεναμ στο πλαίσιο του Internacional Champions Cup.

Μετά τη Γιουβέντους, η Ατλέτικο Μαδριτης ήταν αυτή που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των «σπιρουνιών», τα οποία όμως μπορούν να κρατήσουν την καλύτερη εμφάνιση που πραγματοποίησαν σε σχέση με το προηγούμενο ματς.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στάθηκε και άτυχη, καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να είχε προηγηθεί, αν τα σουτ τον Ονομά και Λαμέλα δεν είχαν καταλήξει στο δοκάρι.

Οι «ροχιμπλάνκος» από την άλλη αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι, με τον Ντιέγκο Γκοντίν να ανοίγει το σκορ πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημίχρονο. Πρωταγωνιστής για την αρμάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ο Γιαν Όμπλακ, ο οποίος «κατέβασε τα ρολά», με χαρακτηριστικότερη φάση αυτή του 8ου λεπτού όταν εξουδετέρωσε του σουτ του Έρικσεν.

Με την ήττα αυτή, η Τότεναμ αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης και παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Ευρώπη, ταξιδεύοντας στο Όσλο για την φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Ίντερ, η οποία αποτελεί και την «πρόβα τζενεράλε» ενόψει της «πρεμιέρας» της στην Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Έβερτον, στις 13 Αυγούστου.

Η ενδεκάδα της Τότεναμ:

Βορμ – Τρίπιερ, Γουόκς, Κάρτερ – Βίκερς, Γιέντλιν – Γουανιάμα, Γουίνκς – Λαμέλα, Έρικσεν, Ονομά – Γιάνσεν

Η ενδεκάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης:

Όμπλακ – Βρσάλικο, Γκοντίν, Σάβιτς, Φελίπε Λουίς – Πάρτεϊ, Γκάμπι, Τιάγκο, Σαούλ – Χέκτορ, Τόρες