Με αναπληρωματικούς η νίκη της Λίβερπουλ

Με τον Γιούργκεν Κλοπ να δίνει «τόπο στα νιάτα», η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-0 της Μίλαν στο πλαίσιο του Internacional Champions Cup, με σκόρερ τους Ορίζι και Φιρμίνο.



Με αναπληρωματικούς η νίκη της Λίβερπουλ

Μόνο θετικά μπορεί να κρατήσει ο Γιούργκεν Κλοπ από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στη Μίλαν.

Η Λίβερπουλ, έστω και αν αγωνίστηκε με τα «δεύτερα», κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μιλανέζων στο φιλικό της «Σάντα Κλάρα» για το Internacional Champions Cup, μπροστά σε 53,000 θεατές.

Στο βασικό σχήμα των «κόκκινων» βρέθηκαν οι «νέοι» Μάνε, Βαϊνάλντουμ και Κλάβαν, με τον τεχνικό της ομάδας να βάζει προχωρά σε αλλαγές-ματ, όπως αποδείχθηκε στο 2ο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, τόσο ο Ορίζι, όσο και ο Φιρμίνο, οι οποίοι πέρασαν στο παιχνίδι στην επανάληψη, σκόραραν στο 59' και το 71' αντίστοιχα, δίνοντας τη νίκη στη Λίβερπουλ.

Η σύνθεση της Λίβερπουλ:

Μινιολέ, Μίλνερ (62’ Ότζο), Κλάβαν (75’ Γουίζντομ), Λόβρεν (75’ Ράνταλ), Άρνολντ (46’ Κλάιν), Κουτίνιο (46’ Φιρμίνο), Μανέ (46’ Μάρκοβιτς), Λαλάνα (46’ Στιούαρτ), Βαϊνάλντουμ (46’ Μορένο), Χέντερσον (75’ Μπράναγκαν), Στάριτζ

Η σύνθεση της Μίλαν:

Γκαμπριέλ, Αντονέλι (69’ Χόντα), Ρομανιόλι (46’ Παλέτα), Βεργκάρα (46’ Καλάμπρια), Αμπάτε, Τζανελάτο (46’ Πόλι), Μπερτολάτσι (33’ Κούτσκα), Νιάνγκ, Σούσο (68’ Μποναβεντούρα), Μοντολίβο, Αντριάνο (46’ Μάτρι)

Δείτε εκτεταμένα στιγμιότυπα: