Αλλαγές και «θυσίες»

Το ενδεχόμενο να αναγκαστεί να παραχωρήσει κάποιο από τα ηχηρά ονόματα της ομάδας, εάν υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, έχει αρχίσει να σκέφτεται ο Ράφα Μπενίτεθ, μετά τις τελευταίες ενέργειες των νυν ιδιοκτητών της Λίβερπουλ.



Αλλαγές και «θυσίες»

Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της ομάδας του λιμανιού, Τζόρτζ Ζιλέτ και Τόμ Χίκς, σχεδιάζουν την κρούση τους στον πρόεδρο της British Airways, Τόμ Μπρότον, προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της Λίβερπουλ από τη νέα σεζόν, αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου. Αυτή η εξέλιξη ίσως φέρει την οικονομική ηρεμία στους «κόκκινους», αλλά σε περίπτωση που δεν βρεθεί νέος επενδυτής και οι προσπάθειες πέσουν στο κενό, τότε ο Ράφα Μπενίτεθ θα πρέπει να σχεδιάσει το μέλλον της ομάδας χωρίς κάποιον από τους αστέρες της.

Τα «βαριά» συμβόλαια είναι αυτά που θα μπουν στο «στόχαστρο» και τα ονόματα των Στίβεν Τζέραρντ και Φερνάντο Τόρρες συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες. «Δεν πιστεύω ότι θα αναγκαστώ να πουλήσω κάποιον ποδοσφαιριστή, αλλά αυτό εξαρτάται από τους επενδυτές, επομένως δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν θα χρειαστεί να μειώσουμε το ρόστερ. Η φιλοσοφία μας είναι να κρατήσουμε τη ραχοκοκαλιά της ομάδας» είπε στην «The People» ο Ράφα Μπενίτεθ, που πρέπει να είναι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο.