Και τώρα… τρέχουμε! (vid)

Την ώρα που Σίτι και Γιουνάιτεντ ετοιμάζονται για το ντέρμπι του Μάντσεστερ βλέπουμε να τρέχουν οι παίκτες, να τρέχει ο χρόνος, να τρέχουν οι φίλαθλοι για να προλάβουν το ματς και θυμηθήκαμε κάποιον που δύο χρόνια νωρίτερα έτρεξε όπως κανείς άλλος! Δεν ξέραμε σε πόσους σφυγμούς χτυπούσε η Χαρτ (καρδιά) του, αλλά ο Τζο απλά… το έχει.



Και τώρα… τρέχουμε! (vid)

Το Νοέμβριο του 2008 ένα κρύο απόγευμα οι «πολίτες» έχαναν 1-0 εντός έδρας από τους μισητούς «κόκκινους διαβόλους» και το αγωνιστικό χρονόμετρο έδειχνε καθυστερήσεις! 22 παίκτες βρέθηκαν στην περιοχή των φιλοξενούμενων, συμπεριλαμβανομένου και του τερματοφύλακα της Σίτι, Τζο Χαρτ. Ήταν η τελευταία ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όμως κατέληξε στην ευκαιρία να αποδείξει κάποιος τις ικανότητες του στο σπριντ.

Λάθος πάσα του Ρομπίνιο, αντεπίθεση «φωτιά» της Γιουνάιτεντ, κρέμασμα από το σπίτι του ο Ρούνεϊ και μία αστραπή, μία κίτρινη σφαίρα, ένα ανθρωπάκι σαν κινέζικο καρτούν πέρασε από το κάτω μέρος της εικόνας, μπροστά από τα μάτια χιλιάδων θεατών, και ήταν εκεί. Στη γραμμή για να αποσοβήσει το γκολ.

Ο Χαρτ που πήρε θέση στο ύψος του πέναλτι για να σκοράρει, απέκρουσε την μπάλα στη γραμμή! Ο Χαρτ που νιώθεις ότι προλάβαινε να πεταχτεί και στο περίπτερο αν χρειαζόταν… χρόνος υπάρχει, γιατί εκείνος έτρεχε γρηγορότερα.