Βίντιτς: «Παίζαμε μόνο άμυνα»

Την άποψη ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε στο παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος με σκοπό μόνο τη νίκη, ενώ η συμπολίτισσα Σίτι στα τελευταία λεπτά είχε δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα, εξέφρασε ο Νεμάνια Βίντιτς.



Βίντιτς: «Παίζαμε μόνο άμυνα»

Ο Σέρβος αμυντικός στάθηκε στη διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τόνισε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» στενοχωρήθηκαν από την ισοπαλία στη έδρα της Σίτι, αφού μοναδικός στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και μόνο:

«Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Ακόμη και τώρα στην έδρα της Σίτι απογοητευτήκαμε λίγο που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ήμασταν πολύ σταθεροί στην άμυνα. Θέλαμε περισσότερο τη νίκη και πιέζαμε. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, όμως στο τέλος δεν μας έβγαινε η προσπάθεια όπως θέλαμε. Συνεχίζουμε αήττητοι και με την ψυχολογία ανεβασμένη.

Στο τελευταίο 15λεπτο οι αντίπαλοι αμύνονταν μαζικά. Είχαν δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα. Φτάνει όμως με αυτό. Τώρα συνεχίζουμε και κοιτάμε την Άστον Βίλα. Πρέπει να προχωρήσουμε με νικηφόρο σερί για να πιέζουμε την Τσέλσι στην κορυφή».