Πρέστον-Χαλ (Ζωντανή Μετάδοση 21:45)

Στο «Ντιπντέιλ» ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ, με την Πρέστον να υποδέχεται τη Χαλ. Οι δύο ομάδες είναι από τις δυσάρεστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός και αυτή τη στιγμή καταλαμβάνουν δύο από τις τρεις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.



Πρέστον-Χαλ (Ζωντανή Μετάδοση 21:45)
  
ΠΡΕΣΤΟΝ – ΧΑΛ
Πρέστον: Τείνει να μονιμοποιηθεί η θέση της Πρέστον στη ζώνη του υποβιβασμού, με την ομάδα του Ντάρεν Φέργκιουσον να μένει μακριά από τις νίκες εδώ και τρεις αγωνιστικές. Οι «λιλιγουάιτς», ειδικά εντός έδρας, δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά και την περασμένη αγωνιστική επέτρεψαν στη Μπάρνσλεϊ να κερδίζει (2-1) για πρώτη φορά φέτος εκτός έδρας. Η ήττα για την Πρέστον ήρθε δευτερόλεπτα πριν το φινάλε μετά από ασυνεννοησία το τερματοφύλακα με ένα από τα δύο στόπερ. Ο Φέργκιουσον βρίσκεται σε δύσκολη θέση, με την ομάδα του να κάνει... παρέα στην Κρίσταλ Πάλας στην «ουρά» της βαθμολογίας» και γνωρίζει ότι το αποτέλεσμα από το αποψινό παιχνίδι είναι καθοριστικής σημασίας. Προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάποια μεταγραφή μέσα στην εβδομάδα, εντούτοις για το ματς με τη Χαλ υπολογίζει ξανά τον δανεικό επιθετικό Ιαν Χιουμ, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην Μπάρνσλεϊ. Εκτός παραμένει ο επίσης δανεικός Κινγκ (εξτρέμ) και ο Μπράουν (επιθετικός).
 
Χαλ: Εξωαγωνιστικό είναι το μεγάλο θέμα στη Χαλ τις τελευταίες ημέρες, αφού απομένουν μόνο οι υπογραφές για να οριστικοποιηθεί η πώληση του συλλόγου και να δοθεί λύση στα οικονομικά προβλήματα. Ο 70χρονος Αιγύπτιος επιχειρηματίας Ασέμ Αλάμ, με περιουσία που υπολογίζεται στα 150 εκατ. Λίρες, μένει στην περιοχή τα τελευταία 40 χρόνια και έχει συμφωνήσει να αγοράσουν τις «τίγρεις» με στόχο, όπως δήλωσε, την επιστροφή στην Πρέμιερσιπ. Αρχικά μπορεί να βοηθήσει τον Νάιτζελ Πίρσον να αγοράσει κανέναν παίκτη για να βελτιώσει την ομάδα του που παραμένει χωρίς νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Λιντς, σε ένα ματς που είχαν αρκετή τύχη για να πάρουν τον βαθμό. Στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχουν κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις, με τον έμπειρο μέσο Κόρεν να έχει σημαντικές πιθανότητες να επιστρέψει. Αν τα καταφέρει θα πάρει τη θέση στη μεσαία γραμμή του δανεικού Μπόστοκ, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Εκτός παραμένει ο πολύ σημαντικός μέσος Μπούλαρντ, όπως και οι ΜακΣέιν (αμυντικός) και Φόλαν (επιθετικός).
 
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
2009/10: -
2008/09: -
2007/08: 3-0
2006/07: 2-1
2005/06: 3-0