ΜακΓκί: «Δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ»

Ως την εύκολη λύση χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να είχε δηλώσει την παραίτησή του από τον πάγκο της Αμπερντίν ο Μαρκ ΜακΓκί. Ο Σκωτσέζος τεχνικός δέχτηκε επικριτικά σχόλια από τον Τύπο στη Σκωτία μετά την ντροπιαστική ήττα από τη Σέλτικ με 9-0 και την ήττα που ακολούθησε εντός έδρας από την Ινβερνές. Αποφάσισε όμως να συνεχίσει τον αγώνα.



ΜακΓκί: «Δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ»

Η Αμπερντίν βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος και μετά το 9-0 με την Σέλτικ, τα δημοσιεύματα ήθελαν τον ΜακΓκί να «παίζει» το κεφάλι του στον πάγκο της ομάδας, στον αγώνα κόντρα στην Ινβερνές. Το ματς χάθηκε όμως ο Σκωτσέζος προπονητής συνεχίζει απτόητος τονίζοντας αποφασιστικά:

«Το εύκολο θα ήταν να σηκωθώ να φύγω. Θα μπορούσα να πάρω τα χρήματά μου και να πάω σπίτι να ξεκουραστώ. Όμως ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Θέλω να αποδείξω ότι αυτά που ονειρεύομαι για την ομάδα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψω την κατάσταση και την άποψη που έχουν σχηματίσει πολλοί για το πρόσωπό μου. Θα ζήσω με αυτό όμως μέχρι να τους αποδείξω ότι κάνουν λάθος».