Απογοητευμένος ο Χότζον με Τζόνσον

Το παράπονό του για τις μέτριες εμφανίσεις του Γκλεν Τζόνσον πριν τον τραυματισμό του, εξέφρασε ο Ρόι Χότζον. Ο αμυντικός της Λίβερπουλ δεν έχει αποδώσει σύμφωνα με τις προσδοκίες του προπονητή του, που ψάχνει να βρει την αιτία.



Απογοητευμένος ο Χότζον με Τζόνσον

Ο Άγγλος διεθνής έχει αγωνιστεί μόλις σε έναν από τους εφτά τελευταίους αγώνες της ομάδας εξαιτίας των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν, με τελευταίο το πρόβλημα στους προσαγωγούς. Η μεταγραφή του από την Πόρτσμουθ το καλοκαίρι του 2009 είχε κοστίσει 18 εκ λίρες και ο Χότζον αναμένει να δει σύντομα σημάδια ανάκαμψης:

«Είναι το βασικό δεξί μπακ της εθνικής Αγγλίας και θα έπρεπε κανονικά να είμαστε ανυπόμονοι να επιστρέψει υγιής. Όταν όμως τον είχαμε καλά, όσες φορές κλήθηκε να αγωνιστεί φέτος δεν αγωνίστηκε στο επίπεδο που περιμέναμε.

Θα έπρεπε να τον ρωτήσετε: ‘Πιστεύεις ότι αγωνίζεσαι όσο καλύτερα μπορείς και ότι παίζεις όπως θα έπρεπε να παίζει το καλύτερο μπακ της χώρας’; Αν απαντήσει ναι, προφανώς θα πρέπει να διαφωνήσουμε. Αν απαντήσει όχι τότε το αμέσως επόμενο ερώτημα πρέπει να είναι: ‘τι φταίει;’».

Πάντως ο Τζόνσον ακολουθεί ακόμη πρόγραμμα αποθεραπείας και θα μείνει εκτός δράσης από το σαββατιάτικο παιχνίδι των «κόκκινων» στην έδρα της Στόουκ.