Championship: Ρέντινγκ-Νόριτς live (19:20)

Δείτε live από το Εngland365 τη μετάδωση του αγώνα Ρέντινγκ-Νόριτς με τις δύο ομάδες να στοχεύουν τις θέσεις που οδηγούν στα play-off.Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις για την 17η αγωνιστική της Championship δεσπόζουν οι εκτός έδρας δοκιμασίες των πρωτοπόρων ΚΠΡ και Κάρντιφ σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Σκάνθορπ αντίστοιχα.



Championship: Ρέντινγκ-Νόριτς live (19:20)

ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Ιπσουιτς: Ανώμαλη προσγείωση για την Ιπσουιτς, η οποία έπειτα από δύο διαδοχικά θετικά αποτελέσματα ηττήθηκε μπροστά στο κοινό της από την Ντέρμπι. Οι «τράκτορ μπόις» δεν έχουν αποφύγει μέχρι στιγμής τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, ωστόσο το εντός έδρας ματς με την Μπάρνσλεϊ τους δίνει τη δυνατότητα να επανορθώσουν άμεσα. Ποινή μίας αγωνιστικής θα εκτίσει ο μέσος Λιντμπίτερ, ενώ πολύ πιθανό είναι να απουσιάσει και ο αρχηγός Ντέιβιντ Νόρις. Ο έμπειρος μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και αν δεν τα καταφέρει αναμένεται να ξεκινήσει ο δανεικός από την Τότεναμ Τάουνσεντ με τον Κόλμπακ να μετακινείται στο κέντρο. Δεδομένη είναι η απώλεια του Γκάρεθ ΜακΟλι, ενώ τραυματίες παραμένουν και οι έταιροι αμυντικοί Ο’Ντι και Κένεντι. Στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του βρίσκεται ο μέσος Κόλιν Χίλι.

Μπάρνσλεϊ: Την πρώτη εκτός έδρας νίκη της από τον περασμένο Φεβρουάριο σημείωσε μεσοβδόμαδα η Μπάρνσλεϊ, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς από το ματς με την Πρέστον. Για να τα καταφέρουν οι «τάικς» είχαν και αρκετή τύχη στο τέλος του αγώνα. Και πάλι τα περισσότερα τελειώματά τους μπροστά στην αντίπαλη εστία ήταν άσχημα. Στην αμυντική γραμμή περιορίζονται οι όποιες απουσίες των φιλοξενούμενων, με τον Πότερ να είναι ο τελευταίος που μπήκε στη λίστα των τραυματιών. Εκεί βρίσκονται ήδη οι μπακ ΜακΕβιλι και Χιλ.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2009/10: 1-0

2008/09: 3-0

2007/08: 0-0

2006/07: 5-1

2005/06: -

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Κρίσταλ Πάλας: Λίγο πιο άνετα κάθεται στη θέση του από το βράδυ της Τρίτης ο Τζορτζ Μπέρλι, βλέποντας την ομάδα του να επιστρέφει στις επιτυχίες. Η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε 3-2 της Γουότφορντ. Σε αυτό το ματς αποδείχθηκε πόσο σημαντική ήταν η απουσία του περσινού πρώτου σκόρερ της ομάδας Ντάρεν Αμπροουζ, ο οποίος επέστρεψε ανοίγοντας τον δρόμο για την επικράτηση. Το κακό είναι ότι δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο που είναι ήδη τραυματισμένος και η συμμετοχή του σήμερα δεν είναι απόλυτα βέβαιη. Από τεστ ετοιμότητας θα περάσει και ο αμυντικός Μπάρετ, αλλά λογικά και οι δύο παίκτες θα μπουν τουλάχιστον στην αποστολή. Τραυματίες παραμένει ο αμυντικός Γκάρντερ, ενώ μακροχρόνια απόντες είναι οι Σκάνελ (επιθετικός) και Χιλς (αμυντικός).

Κόβεντρι: Αν και προηγήθηκε στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ, η Κόβεντρι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί κατάλληλα το αποτέλεσμα και τελικά άφησε το «Σίτι Γκράουντ» χωρίς να πάρει ούτε βαθμό. Δεύτερη σερί ήττα για τους «γαλάζιους ουρανούς», με τον τεχνικό Εϊντι Μπουθρόιντ να επιμένει ότι η ομάδα εξακολουθεί να είναι «ένα έργο σε εξέλιξη». Ο μέσος Σάμι Κίνγαν τραυματίστηκε στο 70’ του αγώνα της Τρίτης και όπως έγινε γνωστό θα μείνει εκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Από την άλλη, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και επιστρέφει ο επιθετικός Κλάιβ Πλατ. Ο κεντρικός αμυντικός Τζέιμς ΜακΠέικ επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα και αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις, ωστόσο λογικά θα αγωνιστεί. Εκτός παραμένει ο πολυτιμότερος παίκτης της Κόβεντρο φέτος, Μπεν Τέρνερ (στόπερ).

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2009/10: 0-1

2008/09: 1-1

2007/08: 1-1

2006/07: 1-0

2005/06: 2-0

ΛΕΣΤΕΡ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Λέστερ: Τρία ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Λέστερ μετά το 2-2 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ωστόσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της. Το αντίθετο, μάλιστα. Η ομάδα του Σβεν Γκόραν Ερικσον ήταν τυχερή, μια και στις καθυστερήσεις δόθηκε υπέρ της ένα τουλάχιστον αυστηρό πέναλτι, από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης. Τα δύο τελευταία παιχνίδα έχει χάσει ο αρχηγός Ματ Οκλεϊ (μέσος), ωστόσο σήμερα οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Ο Πορτογάλος αμυντικός Μιγκέλ Βίτορ έχασε κάποιες προπονήσεις στις αρχές της εβδομάδας, εξαιτίας προβλήματος στο γόνατο, εντούτοις και αυτός έχει ελπίδες. Αν τα καταφέρουν και οι δύο οι γηπεδούχοι θα έχουν πρακτικά πλήρη αποστολή.

Ντέρμπι: Την καλύτερη περίοδο της εδώ και αρκετούς μήνες διανύει η Ντέρμπι και πέρασε σαν σίφουνας και από την έδρα της Ιπσουιτς. Τα «κριάρια» μετρούν επτά νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσουν στην τέταρτη θέση και να μπουν στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Η αυτοπεποίθηση των παικτών του Νάιτζελ Κλαφ μεγαλώνει παιχνίδι με το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή δείχνουν ικανοί να νικήσουν οποιονδήποτε. Ποινή μίας αγωνιστηκές εξέτισε ο αμυντικός Ντιν Λίκοκ. Αντίθετα, εκτός δράσης για περίπου έξη εβδομάδες θα μείνει ο νεαρός στόπερ Μάιλς Αντισον. Στις προπονήσεις γύρισε ο βασικός γκολκίπερ Στίβεν Μπαϊγουότερ, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα επιστρέψει σήμερα στην ενδεκάδα. Πιθανότητες να γυρίσουν στη δράση έχουν οι επιθετικοί Αλμέρτο Μπουένο και Μουρ, που έλειψαν από τα δύο τελευταία ματς. Εκτός συνεχίζει ο αμυντικός Ράσελ Αντερσον.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2009/10: 0-0

2008/09: -

2007/08: -

2006/07: 1-1

2005/06: 2-2

ΛΙΝΤΣ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Λιντς: Περίεργα συμπεριφέρεται η Λιντς. Επειτα από δύο εντυπωσιακές νίκες επέστρεψε στο «Ελαντ Ρόουντ» για να δώσει συνέχεια, αλλά... λιποθύμησε. Για τρίτο σερί ματς μπροστά στο κοινό της η ομάδα του Σάιμον Γκρέισον απέτυχε να πάρει τους τρεις βαθμούς, παραχωρώντας ισοπαλία στη Χαλ. Την ώρα που αντίπαλός της ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο. Στην 18άδα των γηπεδούχων ενδέχεται να βρεθούν οι επιθετικοί Γουάτ και ΜακΚόρμακ που έλειψαν από τα προηγούμενα παιχνίδια. Ωστόσο, αμφίβολος κρίνεται η συμμετοχή του έμπειρου μέσο Αμντί Φάιγ, λόγω του τραυματισμού που τον κράτησε εκτός από το ματς με την Κόβεντρι.

Μπρίστολ Σίτι: Σε ανοδική φάση βρίσκεται η Μπρίστολ Σίτι και το επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο, φεύγοντας την Τετάρτη με το «διπλό» από την έδρα της Πόρτσμουθ. Η νίκη έβγαλε την ομάδα του Κιθ Μίλεν από τη ζώνη του υποβιβασμού, επεκτείνοντας το αήττητο σερί της σε πέντε ματς και η ψυχολογία των παικτών βρίσκεται πλέον στα ύψη. Με τρεις αμφιβολίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «ρόμπινς» και για διάφορους λόγους ενδέχεται να μην αγωνιστούν οι Στεντ (επιθετικός), Ρόουζ (μέσος) και ΜακΑλιστερ (μπακ). Πάντως, σύμφωνα με τον Μίλεν όλοι τους έχουν πάνω από 50% πιθανότητες να τα καταφέρουν.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2009/10: -

2008/09: -

2007/08: -

2006/07: -

2005/06: -

ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Μίλγουολ: «Καρφί» για την τρίτη συναπτή ήττα της όδευε η Μίλγουολ κόντρα στη Νόριτς, όμως βρήκε την τύχη που της έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο νεαρός επιθετικός Τζον Μαρκίς σημείωσε το παρθενικό γκολ του στην Τσάμπιονσιπ στα χασομέρια, για να διαμορφώσει το τελικό 1-1, με τον τεχνικό Κένι Τζάκετ να δηλώνει πως «αυτός ο βαθμός μοιάζει με νίκη». Σημαντική ενίσχυσει για τους γηπεδούχους, με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, τον Στιβ Μόρισον, να επιστρέφει. Σχετικά καλά είναι τα πράγματα και για τον βετεράνο φορ Χάρις, όμως από τη γραμμή κρούσης εξακολουθούν να απουσιάσουν οι Λίσμπι, Ρόμπινσον και Μπατ.

Σέφιλντ Γιουν.: Με τον διαιτητή της αναμέτρησης με τη Λέστερ τα είχε ο Γκάρι Σπιντ. Η απόφαση του ρέφερι να δώσει ένα μάλλον ανύπαρκτο πέναλτι στις καθυστερήσεις στέρησε από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τη δυνατότητα να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. «Πάλι ήμασταν άριστοι, αλλά μας κόστισε μία απόφαση», ανέφερε στο φινάλε ο Σπιντ. Χωρίς τον Τζέιμι Γουόρντ παραμένουν οι «λεπίδες» και οι υπολογισμοί αναφέρουν ότι θα μείνει για ακόμα ένα μήνα έξω. Ωστόσο, ο Σπιντ δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα και θα επιλέξει από τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του στο παιχνίδι με τη Λέστερ.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2009/10: -

2008/09: -

2007/08: -

2006/07: -

2005/06: 0-4

ΜΠΕΡΝΛΙ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Μπέρνλι: Τρίτη σερί ισοπαλία για την Μπέρνλι και έβδομη στα δέκα τελευταία παιχνίδια, με τους «κλάρετς» να μένουν στο 1-1 απέναντι στην Ντονκάστερ. Οι επιθετικοί του Μπράιαν Λόους δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, μια και βάσει των ευκαιριών που δημιουργήθηκαν η Μπέρνλι θα μπορούσε να κερδίσει όχι μόνο ένα, αλλά τρία παιχνίδια, όπως είπε χαρακτηριστικά και ο προπονητής της. Από το ματς με την Ντονκάστερ προέκυψαν δύο νέα προβλήματα. Ο Ντάνι Φοξ (αμυντικός) τραυματίστηκε στον αστράγαλο και ο επιθετικός Μάρτιν Πάτερσον έχει αναγκαστικά αλλαγή στο ημίχρονο. Κανείς εκ των δύο δεν υπολογίζεται. Επιστρέφει από απουσία δύο αγωνιστικών ο κεντρικός αμυντικός Αντρέ Μπικέι.

Γουότφορντ: Σε καθοδική πορεία παραμένει η Γουότφορντ, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Σε αυτό το διάστημα οι «σφήκες» πήραν μόνο ένα βαθμό μετά και την ήττα της τελευταίας αγωνιστικής από την Κρίσταλ Πάλας. Κοντά στην επιστροφή του βρίσκεται ο καλός Σκοτσέζος εξτρέμ, Νταν Κάουι, ο οποίος έχει λείψει πολύ από την ομάδα του τις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Κανονικά αναμένεται να παίξει ο επιθετικός Ντάνι Γκρέιαμ, παρά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2009/10: -

2008/09: 3-2

2007/08: 2-2

2006/07: -

2005/06: 4-1

ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΚΠΡ

Νότιγχαμ: Με μία ήττα στους τελευταίους 28 αγώνες πρωταθλήματος στο «Σίτι Γκράουντ» παρέμεινε η Νότιγχαμ Φόρεστ, επικρατώντας 2-1 της Κόβεντρι. Ωστόσο, τα δύσκολα για τους «κόκκινους» τώρα αρχίζουν, μια και αντιμετωπίζει σε διαδοχικά ματς τις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Αν και μετά το ματς με τη Γουότφορντ ο τεχνικός Μπίλι Ντέιβις έλεγε ότι η ομάδα του δεν μπορεί να παλέψει για την άνοδο, τώρα προκάλεσε τους παίκτες του να αποδείξουν ότι ανήκουν στην ελίτ. Χωρίς νέα προβλήματα είναι οι γηπεδούχοι, ωστόσο ο Ντέιβις έχει κάποιους «πονοκέφαλους» σε ότι έχει να κάνει με τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Το σημαντικότερο από αυτά αφορά στη χρησιμοποίηση του αρχηγού Πολ ΜακΚένα. Ο έμπειρος μέσος έμεινε στον πάγκο στο ματς με την Κόβεντρι και οι υπόλοιποι ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά. Πιθανή είναι η επάνοδος στο αρχικό σχήμα και του επιθετικού Ντέξτερ Μπλάκστοκ.

ΚΠΡ: Δεν έχει βρεθεί ακόμα η ομάδα που θα νικήσει την ΚΠΡ και αφού δεν τα κατάφερε ούτε η Πόρτσμουθ, αναρωτιόμαστε πότε αυτό θα συμβεί. Οι «ρέιντζερς» βρέθηκαν να χάνουν στο «Φράτον Παρκ», έμειναν με παίκτη λιγότερο, εντέλει όμως βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Χωρίς τους αμυντικούς Μπράντλεϊ Ορ και Ματ Κόνολο θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το αήττητο οι φιλοξενούμενοι. Με τον στόπερ Φιτζ Χολ να αντιμετωπίζει πρόβλημα φυσικής κατάστασης υπάρχει το ενδεχόμενο ο αριστερός μπακ Κλάιντ Χιλ να μετακινηθεί στο κέντρο της άμυνας. Δύσκολα θα προλάβει ο επιθετικός Χέινταρ Χέλγκουσον, ενώ εκτός παραμένουν και οι Μάον (αμυντικός), Τόφας (μέσος), Μπουζάκι (μέσος), Ράματζ (μέσος) και Κουκ (αμυντικός).

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2009/10: 5-0

2008/09: 2-2

2007/08: -

2006/07: -

2005/06: -

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Πόρτσμουθ: Στα μάτια κοίταξε την πρωτοπόρο ΚΠΡ η Πόρτσμουθ και έφτασε πολύ κοντά στο να γίνει η πρώτη ομάδα που θα την νικήσει. Ωστόσο, ένα εις βάρος της πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα οδήγησε στην ισοπαλία, με τον Στιβ Κότεριλ να έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία. Η επιστροφή στις νίκες έπειτα από τρία ματς είναι επιβεβλημένη. Ο Λόρενς (εξτρέμ) αποβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική και εκτίει τιμωρία μίας αγωνιστικής, ενώ αμφίβολος είναι ο δανεικός από τη Γουλβς Γκρεγκ Χάλφορντ (δεξί μπακ). Μακροχρόνια τραυματίας είναι ο επιθετικός Ντάνι Γούεμπερ.

Ντονκάστερ: Ο έμπειρος γκολκίπερ Νιλ Σάλιβαν έκανε ό,τι μπορούσε, απέκρουσε και πέναλτι, όμως προδόθηκε από τους αμυντικούς του και δέχθηκε το γκολ που στέρησε από την Ντονκάστερ μία νίκη μέσα στην έδρα της Μπέρνλι. Η συμπεριφορά της αμυντικής γραμμής του απασχόλησε τον Σιν Ο'Ντρίσκολ, ο οποίος έριξε φταίξιμο στους δύο κεντρικούς αμυντικούς. Χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα αναμένεται να παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι. Βέβαια, παραμένει εκτός ο δανεικός αμυντικός Τζόζεφ Μιλς, όπως και οι μακροχρόνια τραυμαρίες αμυντικοί Λόκγουντ και Φρεντ, και ο μέσος Τζίλετ. Ελαφρύ τρέξιμο ξεκίνησε ο πολύ καλός επιθετικός Μπίλι Σαρπ και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει σιγά σιγά στις προπονήσεις.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2009/10: -

2008/09: -

2007/08: -

2006/07: -

2005/06: -

ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΚΑΡΝΤΙΦ

Σκάνθορπ: Ανίκανη να εκμεταλλευτεί την έδρα της σε ακόμα ένα παιχνίδι αποδείχθηκε η Σκάνθορπ. Οι «άιρονς» δείχνουν ότι δεν λειτουργούν καλά μπροστά στο κοινό τους και γνώρισαν τρίτη ήττα στα ισάριθμα τελευταία ματς στο «Γκλάνφορντ Παρκ», με τη Μίντλεσμπρο να είναι η τελευταία που εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της. Ο Μπάρακλαφ κάλυψε πλήρως τους παίκτες του και τώρα αυτοί οφείλουν να ανταποδώσουν. Από τεστ ετοιμότητας θα περάσει ο αμυντικός Ρομπ Τζόουνς, ο οποίος έχασε τα τέσσερα προηγούμενα ματς και δίνει αγώνα για να επιστρέψει. Η επάνοδός του θα είναι σημαντική, από τη στιγμή που εξακολουθεί να απουσιάζει από τα μετόπισθεν και ο Ντέιβιντ Μίρφιν. Πολύ δύσκολο είναι να προλάβει τον σημερινό αγώνα ο μπακ ΜακΝάλτι.

Κάρντιφ: Ορθια στην έδρα της Ρέντινγκ έμεινε η Κάρντιφ, αν και χρειάστηκε ένα γκολ λίγο πριν από το φινάλε για να τα καταφέρει. Πάντως, για δεύτερο στη σειρά ματς οι «μπλούμπερντς» δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και ίσως η κούραση να άρχισε να παίζει τον δικό της ρόλο, για μία ομάδα που δεν έχει και τεράστιο ρόστερ. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο «Μαντέισκι» ο Τζόουνς είχε μόλις 18 παίκτες στη διάθεσή του. Ο στόπερ Γκιέπες, ο πλάγιος αμυντικός ΜακΝότον και ο μέσος Ντρινκγουότερ θα περάσουν από τεστ ετοιμότητας λίγο πριν τη σέντρα. Τους δύο πρώτους, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν, θα αντικαταστήσουν οι Μπλέικ και Μάθιους, οι οποίοι έπαιξαν στο «Μαντέισκι».

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2009/10: 1-1

2008/09: -

2007/08: 3-2

2006/07: -

2005/06: -

ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΝΟΡΙΤΣ

Ρέντινγκ: Μόλις τα μισά από τα οκτώ ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής στην έδρα της έχει καταφέρει να κερδίσει η Ρέντινγκ και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ανησυχεί τον Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ. Προς το παρόν ο τεχνικός των «βασιλικών» ασχολείται με το πρόσφατο 1-1 απέναντι στην Κάρντιφ και το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του λίγο πριν από το τέλος, θεωρώντας πως η μπάλα δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή. Εκτός δράσης παραμένει ο καλός εξτρέμ Τζίμι Κεμπέ, ενώ από τα μέσα Σεπτεμβρίου εξακολουθεί να απουσιάζει ο Ισλανδός μέσος Μπρίνιαρ Γκούναρσον.

Νόριτς: Δεύτερη σερί έξοδος για τη Νόριτς, η οποία ψάχνει τη νίκη στα τρία τελευταία ματς. Εφτασε κοντά στο να την πετύχει επί της Μίλγουολ, όμως ένα γκολ στα τελευταία λεπτά τής τη στέρησε. Παρά αυτή την εξέλιξη, ο Πολ Λάμπερτ δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του, μια και λόγω τραυματισμών και τιμωριών έλειπαν επτά παίκτες. Επιστρέφει στην αποστολή ο μέσος Αντριου Κροφτς, μια και εξέτισε την τιμωρία του. Πρόβλημα τραυματισμού εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ο αριστερός μέσος Στίβεν Σμιθ και λογικά ο Σάιμον Λάπιν θα διατηρήσει το πόστο του. Εκτός παραμένουν ο μπακ Ντρούρι και οι κεντρικοί αμυντικοί Γουάιτμπρεντ και Νέλσον. Μακροχρόνια τραυματίας είναι ο μέσος Αντριου Σούρμαν.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2009/10: -

2008/09: 2-0

2007/08: -

2006/07: -

2005/06: 4-0