Κόμολι: «Απόλυτη συμφωνία με Χότζον»

Καθημερινή επικοινωνία και απόλυτη συμφωνία με τον Ρόι Χότζον, τονίζει ότι έχει ο Νταμιέν Κόμολι. Ο διευθυντής στρατηγικής της Λίβερπουλ, είχε τοποθετηθεί στο σύλλογο, από τον ιδιοκτήτη, Τζον Χένρι σε μία κίνηση που στον Τύπο φάνηκε ως περιορισμός καθηκόντων του Χότζον. Ο Κόμολι όμως δηλώνει ότι όλα λειτουργούν αρμονικά.



Κόμολι: «Απόλυτη συμφωνία με Χότζον»

«Δεν ξέρω γιατί παρουσιάζεται κάποιες φορές ως συγκεχυμένο. Δεν χρειάζεται. Ο καθένας έχει τον ρόλο του και όλοι έχουμε συμφωνήσει. Έτσι το βλέπει ο Τζον, έτσι το βλέπω κι εγώ και έτσι το βλέπει και ο Ρόι», τονίζει ο Κόμολι επεξηγηματικά.

Έχει δουλέψει και στο παρελθόν σε αυτό τον ρόλο στη Σεντ Ετιέν, αλλά και στην Πρέμιερ Λιγκ με την Τότεναμ. Άφησε μάλιστα τις καλύτερες εντυπώσεις στο σύλλογο, αφού του πιστώνονται οι μεταγραφές των Γκάρεθ Μπέιλ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Λούκα Μόντριτς, Εουρέλιο Γκόμες και Ρόμαν Παβλιουτσένκο.

Σε ερώτηση πάντως για την βαρύτητα της γνώμης του Ρόι Χότζον στις μεταγραφές, είναι ξεκάθαρος: «Η γνώμη και η απόφαση του προπονητή για έναν παίκτη είναι κομβικής σημασίας. Έχοντας δουλέψει και στον παρελθόν σε αυτή τη θέση, είμαι της άποψης ότι ποτέ δεν πρέπει να φέρνεις στην ομάδα έναν παίκτη που δεν θέλει ο προπονητής. Με τον τρόπο αυτό σπαταλάς τσάμπα χρήματα. Δεν υπάρχει απλούστερη αιτιολόγηση».

Τέλος θέλοντας να δείξει το πραγματικά καλό κλίμα συνεργασίας με τον Άγγλο τεχνικό, επεσήμανε: «Ήδη έχουμε καλή σχέση. Μιλάμε σε καθημερινή βάση, πολλές φορές τη μέρα και όχι μόνο για μεταγραφές. Βλέπουμε τα πράγματα από την ίδια οπτική και η σχέση μας θα γίνει ακόμη καλύτερη. Μέχρι τώρα έχουμε συμφωνήσει σε όλα και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα συνεχίσουμε».