Επέστρεψε το χαμόγελο

Η απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι με την Άλντερσοτ και η πολύτιμη ισοπαλία (1-1) που απέσπασαν, έκανε τον τεχνικό της Πόρτ Βέιλ, Μίκι Άνταμς, να ξαναβρεί το χαμόγελό του, μετά τον θάνατο του πατέρα του.



Επέστρεψε το χαμόγελο

Η ισοπαλία στο Βέιλ Πάρκ, έφερε την ομάδα του Άνταμς, μόλις τέσσερις βαθμούς μακριά από τη ζώνη των πλέι-οφ, με τον ίδιο να δηλώνει: «Είμαι προπονητής ποδοσφαίρου. Πληρώνομαι για να κάνω μια συγκεκριμένη δουλειά. Πιστεύω ότι ο πατέρας μου θα το καταλάβαινε. Οι ποδοσφαιριστές με έκαναν χαρούμενο. Η Πόρτ Βέιλ δεν τα παρατά ποτέ. Οι οπαδοί της ομάδας πρέπει να είναι περήφανοι».

Ο βαθμός που απέσπασε η Πόρτ Βέιλ, ήταν ο έβδομος, στα τελευταία εννέα παιχνίδια και πλέον βρίσκεται στην 10η θέση, έχοντας 60 πόντους. Παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των πέντε αγωνιστικών που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος, είναι αρκετός για να φτάσει η ομάδα στην ζώνη των πλέι-οφ, ο Μίκι Άνταμς παραμένει συγκρατημένος: «Υπάρχει ακόμα δρόμος. Μια νίκη θα ήταν το καλύτερο αντίδοτο για την ψυχολογία μας, αλλά τα αποτελέσματα είναι εντός προγράμματος και μένουμε ικανοποιημένοι».