Φέργκιουσον: «Κατάλαβε το λάθος ο Ρούνεϊ»

Καμία κακία στον Γουέιν Ρούνεϊ δεν κρατάει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, για την αρχική του στάση να μην δεχτεί το συμβόλαιο που του προτάθηκε και να προχωρήσει σε υποτιμητικά σχόλια για τις φιλοδοξίες του συλλόγου. Από τη στιγμή που ο 25χρονος επιθετικός κατάλαβε το λάθος του και ανανέωσε, ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν έχει κανένα πρόβλημα.



Φέργκιουσον: «Κατάλαβε το λάθος ο Ρούνεϊ»

«Όταν ακούς μια συμβουλή δεν σημαίνει και ότι θα την ενστερνιστείς. Κάποιοι νέοι παίρνουν με άσχημο τρόπο τις συμβουλές. Έχει έναν μάνατζερ που δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και προφανώς προέτρεψε τον παίκτη να ενδώσει σε λάθος διαταγές. Όταν όμως είδε την αντίδραση των οπαδών και της κοινής γνώμης, άλλαξε άποψη», τόνισε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνέχισε σίγουρος:

«Κατάλαβε ότι είχε κάνει λάθος. Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό από τη στιγμή που το αναγνωρίζεις. Αμέσως ζήτησε συγγνώμη και συμφώνησε για νέο συμβόλαιο μέσα σε λίγες ώρες».

Τέλος ρωτήθηκε για την πορεία της αποθεραπείας του Ρούνεϊ από τον σοβαρό του τραυματισμό στον αστράγαλο και φάνηκε αισιόδοξος: «Θέλουμε να επαναφέρουμε τον Γουέιν στην καλύτερή του κατάσταση. Είχε μία καλή εβδομάδα αποθεραπείας στην Αμερική και τώρα ανεβάζει στροφές. Σύντομα θα είναι έτοιμος».