«Αδιανόητο να μην παίζει ο Μχιταριάν»

Την απορία του σχετικά με το ότι ο Χενρίκ Μχιταριάν δεν έχει ουσιαστικά αγωνιστεί καθόλου με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο παλιός της παίκτης, Όουεν Χάργκριβς.



«Αδιανόητο να μην παίζει ο Μχιταριάν»

Ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός ήρθε μόλις πριν λίγους μήνες από τη Ντόρτμουντ στο Μάντσεστερ, χωρίς πάντως να έχει καταφέρει να βρει το ρόλο του στην ομάδα αλλά και αρκετό χρόνο συμμετοχής. Σε αυτό στάθηκε σε δηλώσεις του και ο Όουεν Χάργκριβς, ο οποίος απορεί με τη μέχρι στιγμής αντιμετώπιση που επιφυλάσσει στον παίκτη του ο Ζοσέ Μουρίνιο.

«Χρειάζεται να παίζει, δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν τυγχάνει καθόλου προσοχής. Θα ήταν εκ των βασικών σε μια δική μου ομάδα», ανέφερε στην ιστοσελίδα «Squawka» ο Άγγλος πρώην μέσος για τον Χενρίκ Μχιταριάν.

Και συμπλήρωσε: «Στη Ντόρτμουντ είχε μια εξίσου αργή εκκίνηση και έφτασε να είναι ο καλύτερος τους παίκτης πέρυσι. Είχε 23 γκολ και 32 ασίστ, που είναι ασύλληπτα νούμερα, και στη Γερμανία δεν είναι δα και ένα … απαίσιο πρωτάθλημα! Αποτελεί παίκτη κορυφαίου επιπέδου και δεν τον έχουμε δει ακόμα ουσιαστικά στη Γιουνάιτεντ».