«Ο χαζός (με το) Καπέλο»

Έτσι αποκάλεσε τον Φάμπιο Καπέλο η Sun μετά την ήττα των «τριών λιονταριών» από τη Γαλλία με 2-1 και τον τραυματισμό του Στίβεν Τζέραρντ. Η αγγλική εφημερίδα χρησιμοποίησε μία χαρακτηριστική έκφραση του Νησιού για να δείξει ότι όλα πήγαν στραβά στον Ιταλό τεχνικό.



«Ο χαζός (με το) Καπέλο»

Αρχικά ήταν η κακή εικόνα της ομάδας την πρώτη ώρα του παιχνιδιού, έπειτα η ήττα που ήρθε από τους «τρικολόρ» και τελικώς οι διαμαρτυρίες των «κόκκινων» για τον τραυματισμό του ηγέτη τους.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση της Λίβερπουλ να χρησιμοποιήσει μέχρι 60 λεπτά τον Στίβεν Τζέραρντ για να μην επιβαρυνθεί από τους συνεχόμενους αγώνες όμως ένας άλλος τραυματισμός του άλλαξε τα σχέδια.

Ο Γκάρεθ Μπάρι αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο ημίχρονο με πρόβλημα στον αστράγαλο και ο Φάμπιο Καπέλο θέλησε να κρατήσει έναν έμπειρο παίκτη στη μεσαία γραμμή, όπως τόνισε, κάτι όμως που στη συνέχεια του στοίχισε. Στο 86’ ο Τζέραρντ αποχώρησε με θλάση που θα τον αφήσει 3-4 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης και στο τέλος του ματς ο 64χρονος προπονητής έμοιαζε στην άκρη του πάγκου σαν… τον χαζό (με το) Καπέλο.