Φέργκιουσον: «Είμαι ο σημαντικότερος στην ομάδα»

Να δείξει την δύναμη που πρέπει να έχει ένας προπονητής στην ομάδα, ώστε να λειτουργήσει ομαλά σε όλους τους τομείς θέλησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός προσπάθησε να υπενθυμίσει τη θέση του στα αποδυτήρια που δεν είναι άλλη από το Νο1.



Φέργκιουσον: «Είμαι ο σημαντικότερος στην ομάδα»

«Είμαι το πιο σημαντικό κομμάτι του συλλόγου, η δύναμή μου οφείλει να είναι ξεκάθαρη ώστε να μπορούν να την αντιληφθούν όλοι», είπε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεκαθαρίζοντας πως κανένας παίκτης δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει, ανεξάρτητα από τα χρήματα που παίρνει.

«Τη στιγμή που ένας ποδοσφαιριστής καθίσταται πιο σημαντικός από τον προπονητή, η ομάδα έχει πεθάνει. Εγώ είμαι το σπουδαιότερο κομμάτι του συλλόγου. Έτσι πρέπει να είναι», δήλωσε αρχικά ο Φέργκιουσον που στη συνέχεια τόνισε πόσο πολύ έχουν αλλάξει οι εποχές:

«Έχω ωριμάσει αρκετά. Ο κόσμος έχει αλλάξει, όπως κι εγώ αλλά και οι συνήθειες των παικτών. Πλέον, έχω να διαχειριστώ πιο εύθραυστους χαρακτήρες από ό,τι είχα συνηθίσει στο παρελθόν. Μεγαλώνουν από προστατευτικούς γονείς και ατζέντηδες. Τους βλέπεις με τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια τους. Είναι ένας διαφορετικός κόσμος για μένα, γι 'αυτό έπρεπε να προσαρμοστώ», πρόσθεσε.