Έκπληκτος ο Καπέλο με την κριτική

Με τα επικριτικά σχόλια του αγγλικού Τύπου μετά την ήττα της Αγγλίας από τη Γαλλία με 2-1, τα έβαλε ο Φάμπιο Καπέλο. Ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε ότι χρησιμοποίησε νέους παίκτες και τα δημοσιεύματα είναι παράλογα, αφού μιλούν για διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων.



Έκπληκτος ο Καπέλο με την κριτική

«Διαβάζω ότι μου ζητάτε συνέχεια να χρησιμοποιήσω νεαρούς ποδοσφαιριστές και τώρα που το έκανα μου μιλάτε για το αποτέλεσμα και τη διαφορά ποιότητας των παικτών Αγγλίας και Γαλλίας», τόνισε παραξενεμένος ο Καπέλο που στη συνέχεια στήριξε τους παίκτες του:

«Αυτοί οι νεαροί είναι το μέλλον. Τους παρακολουθώ στο πρωτάθλημα και γνωρίζω την ποιότητά τους. Θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς θα αποδώσουν καλύτερα τον Φεβρουάριο που θα αγωνιστούμε ξανά. Είναι σημαντικό να βελτιωθούμε και να μείνουμε ενωμένοι».

Τέλος επεσήμανε ότι μόλις επιστρέψουν όλοι από τους τραυματισμούς θα υπάρξει ένα ρόστερ με νέους και έμπειρους παίκτες που θα οδηγήσει στην επιτυχία: «Όταν όλοι οι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές μας θα είναι έτοιμοι, θα είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι σημαντικό για τους παλιούς ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε φόρμα, αλλά είναι εξίσου απαραίτητο να ενταχθούν νέοι παίκτες στην ομάδα που θα είναι έτοιμοι για το EURO 2012».