League One: Εύκολο έργο για πρωτοπόρους

Να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει ψηλά στην κορυφή έχει την ευκαιρία η Μπράιτον που υποδέχεται εντός έδρας τη Μπρίστολ Ρόβερς. Η δεύτερη της κατηγορίας Τσάρλτον έχει πάντως ομοίως θεωρητικά εύκολο έργο, αφού θα πρέπει να υπερκεράσει εντός έδρας το χαμηλό ως τώρα εμπόδιο της προτελευταίας Γέοβιλ.



League One: Εύκολο έργο για πρωτοπόρους

Μπράιτον – Μπρίστολ Ρόβερς

Τέσσερις συνεχόμενες νίκες και τέσσερα ματς χωρίς να δεχτεί γκολ μετρούσε η πρωτοπόρος της κατηγορίας, Μπράιτον, όμως η Χάρτλπουλ την προσγείωσε απότομα. Τη νίκησε με 3-1 και επέτρεψε στους διώκτες της να μειώσουν στους έξι βαθμούς. Τώρα θέλει να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών και εντός έδρας έχει μία καλή ευκαιρία μπροστά της.

Έξι γκολ σε δύο αγώνες έχει δεχτεί η Μπρίστολ Σίτι, που μετρά δύο σερί ήττες και έχει μείνει στην 15η θέση του πίνακα. Έχει μάλιστα πάνω από έναν μήνα να νικήσει στο πρωτάθλημα, από τις 16 Οκτωβρίου κόντρα στην Ρότσντεϊλ. Απέναντι στην πρωτοπόρο μάλιστα Μπράιτον αναμένεται να έχει δύσκολο έργο.

 
Τσάρλτον – Γέοβιλ

Με πολυβόλο μοιάζει η Τσάρλτον στους τελευταίους της αγώνες. Μετά τη συντριβή εκτός έδρας από την Μπράιτον με 4-0, έχει πάρει τα πάνω της και με μεγάλη αντεπίθεση έφτασε στη δεύτερη θέση. Έχει σκοράρει 13 φορές στα τελευταία τέσσερα ματς της όπου έχει μόνο νίκες, ενώ έχει δεχτεί τέσσερα γκολ.

Την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος έχει η Γεόβιλ που στους πέντε τελευταίους της αγώνες δέχεται το λιγότερο δύο γκολ. Σε αυτά τα ματς μόνο μία φορά κατάφερε να ξεφύγει από την ήττα και να πάρει έναν βαθμό. Βρίσκεται έτσι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Στα τελευταία παιχνίδια πάντως μοιάζει να έχει λύσει πάντως τουλάχιστον το θέμα του σκοραρίσματος.

 
Λέιτον Όριεντ – Μπόρνμουθ

Μπορεί να βρίσκεται μόλις στην 17η θέση της βαθμολογίας, όμως η Λέιτον Όριεντ έχει ανεβασμένο ηθικό και κοιτάει ψηλά. Πρώτα επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Μπρίστολ Ρόβερς στο πρωτάθλημα με 3-0 και έπειτα πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου κάμπτοντας την αντίσταση της Ντάγκεναμ με 3-2.

Με τον Μακ Κουόιντ να έχει πάρει φωτιά και να οδηγεί την ομάδα με δύο συνεχόμενα χατ τρικ σε δύο νίκες, η Μπόρνμουθ συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και βρίσκεται στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας. Επικράτησε εύκολα με 3-0 της Γουόλσολ, όμως εκτός έδρας πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή της αν θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω.

 
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Γουόλσολ – Καρλάιλ

Κόλτσεστερ – Χάρτλπουλ

Λέιτον Όριεντ – Μπόρνμουθ

ΜΚ Ντονς – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Μπράιτον – Μπρίστολ Ρόβερς

Νοτς Κάουντι – Τρανμίρ

Ντάγκεναμ – Όλνταμ

Πλίμουθ – Μπρέντφορντ

Ρότσντεϊλ – Σουίντον

Σαουθάμπτον – Πιτέρμπορο

Τσάρλτον – Γέοβιλ

Χάντερσφιλντ – Έξετερ