Πωλείται ο Μπάστιαν!

Καμία αντίρρηση να παραχωρηθεί ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ δεν έχει ο Λουίς Φαν Γκάαλ, αρκεί να μπούνε στα ταμεία του συλλόγου τουλάχιστον 30 εκ ευρώ. Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου πιστεύει ότι οι Βαυαροί πρέπει να λειτουργήσουν σαν εταιρία και να κοιτάξουν το συμφέρον τους.



Πωλείται ο Μπάστιαν!

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του τις δύο τελευταίες σεζόν. Το συμβόλαιό του εκπνέει σε 18 μήνες και το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων είναι έντονο. Η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου έχει κάνει πολλές προσπάθειες να τον πείσει να ανανεώσει, χωρίς όμως επιτυχία ακόμη, αφού ο Γερμανός άσος παραμένει σκεπτικός.

Ο Ολλανδός τεχνικός πάντως αντιθέτως δείχνει σίγουρος για τον τρόπο που πρέπει να χειριστούν την υπόθεση: «Η Μπάγερν Μονάχου είναι εταιρία και αν δεχτεί προσφορά της τάξεως των 30 εκ ευρώ για τον παίκτη, τότε σίγουρα δεν μπορούμε να την προσπεράσουμε. Οι ομάδες μου πάντα με άκουγαν σε τέτοια θέματα και δεν ζημιώθηκαν».

Τα νέα αυτά ήχησαν σίγουρα ευχάριστα στους επίδοξους μνηστήρες με γερμανικά δημοσιεύματα να φέρνουν πρώτες στη γραμμή εκκίνησης τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν.