Premier League:Μπλάκμπερν – Αστον Βίλα

Μπλάκμπερν και Αστον Βίλα συγκρούονται στο «Ιγουντ Παρκ» σε αγώνα για την 14η αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και τα αγωνιστικά προβλήματα των «βίλατζερς» δίνουν στους «ρόβερς» τον τίτλο του φαβορί.



Premier League:Μπλάκμπερν – Αστον Βίλα

Αντιμέτωπες για έκτη φορά μέσα στο 2010 θα βρεθούν Μπλάκμπερν και Αστον Βίλα. Οι γηπεδούχοι έχουν πάρει την μοναδική τους νίκη στο «Βίλα Παρκ» σε αγώνα πρωταθλήματος, ενώ στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια (ένα για το Κύπελλο και τρία για το Λιγκ Καπ) νικήτρια ήταν η Αστόν Βίλα.

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, η Μπλάκμπερν αν και πιο χαμηλά στην βαθμολογία δείχνει να έχει τον τίτλο του φαβορί, μια και τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του Ουγιέ είναι πολλά και σημαντικά.

Συγκεκριμένα ο μέσος Πετρόφ οι επιθετικοί Κάριου, Χέσκεϊ, είναι εκτός και ο Αγκμπονλαχόρ αμφίβολος, ενώ δεν προλαβαίνουν την αναμέτρηση οι αμυντικοί Κουεγιάρ, Σίντγουελ και ο μέσος Ρίο Κόκερ. Ερωτηματικά υπάρχουν για την συμμετοχή των μέσων Κλαρκ, Αϊρλαντ και των αμυντικών Νταν, Κόλινς.

Η Μπλάκμπερν την προηγούμενη αγωνιστική παραδόθηκε στην ανωτερότητα της Τότεναμ και γνώρισε την ήττα 4-2, η οποία μάλιστα ήρθε πιο εύκολα από ότι μαρτυράει το τελικό σκορ. Δεν προκαλεί έκπληξη η ήττα των «ρόβερς» που έτσι και αλλιώς αντλούν την δύναμη τους στο «Ιγουντ Παρκ». Μόνο από την Αρσεναλ και την Τσέλσι έχει ηττηθεί η ομάδα του Αλαρντάις φέτος μπροστά στο κοινό της, ενώ μόλις μια φορά δεν βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Εκτός αποστολής θα μείνει ο επιθετικός Μπεντζανί όπως επίσης οι μέσοι Γκρέλα, Ενζονζί, Αντριους και ο αμυντικός Όλσον.

Μπλάκμπερν (4-3-3): Ρόμπινσον - Σιμποντά, Νίλσεν, Σαμπά, Ζιβέ - Τζόουνς, Νταν, Πέντερσεν - Εμερτον, Ντιούφ, Κάλινιτς

Αστον Βίλα (4-3-3): Φρίντελ - Λουκ Γιανγκ, Νταν, Κόλινς, Γουόρνοκ - Κλαρκ, Μπάναν, Αλμπράιτον - Ασλεϊ Γιανγκ, Ντάουνινγκ, Αγκμπονλαχόρ