«Γλυκάθηκε» ο Εβρά από το γκολ

Να σκοράρει και άλλα γκολ ευχήθηκε ο Πατρίς Εβρά, που ξέσπασε μετά το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Γουίγκαν. Αυτό που ώθησε τον Γάλλο μπακ στο ξέσπασμα δεν είναι μόνο ότι άνοιξε το σκορ για τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 και την επάνοδό της στην κορυφή της βαθμολογίας. Είναι ότι σκόραρε μετά από 3,5 ολόκληρα χρόνια!



«Γλυκάθηκε» ο Εβρά από το γκολ

Ο Γάλλος διεθνής είχε σκοράρει τελευταία φορά τον Απρίλιο του 2007 όταν οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν συντρίψει με 7-1(!) τη Ρόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι από τους παίκτες που προωθούνται πολύ συχνά στη διάρκεια των αγώνων όμως δίχτυα βρήκε και πάλι μετά από 3,5 χρόνια. Αυτό πάντως δεν τον πτόησε που τονίζει ότι θέλει και άλλα:

«Πάνε περισσότερα από τρία χρόνια από τότε που είχα σκοράρει ξανά. Είναι απογοητευτικό, γιατί με τον τρόπο που παίζω θα έπρεπε να σκοράρω πιο συχνά. Για αυτό με είδατε να ξεσπάω τόσο μετά το γκολ. Προτεραιότητά μου είναι η άμυνα, όμως ξέρω ότι έχω την ποιότητα για να σκοράρω. Τώρα πρέπει να βάλω και άλλα γκολ. Δεν μπορώ να περιμένω άλλα τρία χρόνια για το επόμενο».