Τάντιτς: «Δεν αποτελεί έκπληξη η πορεία του Μανέ»

Με τον Σαντιό Μανέ να επιστρέφει στο «St Marry’s Park» αυτό το Σάββατο (19/11, 17.00) ως παίκτης της Λίβερπουλ κόντρα στη Σαουθάμπτον, ο πρώην συμπαίκτης του Ντούσαν Τάντιτς τόνισε πως η φετινή πορεία του Σενεγαλέζου δεν τον εκπλήσσει, καθώς γνωρίζει τις ποδοσφαιρικές του δυνατότητες.



Τάντιτς: «Δεν αποτελεί έκπληξη η πορεία του Μανέ»

«Δεν ήταν σοκ για μένα το γεγονός πως τα πάει τόσο καλά γιατί πρόκειται για ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Η Λίβερπουλ είναι μια πραγματικά καλή ομάδα, και όταν έχεις καλούς παίκτες γύρω σου είναι πάντα εύκολο να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, οπότε δεν θα ήταν ποτέ πρόβλημα για εκείνον.

Είναι δύσκολο να πεις πως είναι ο καλύτερος παίκτης στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν, πάντως σίγουρα έχει φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Γνωρίζω πως απολαμβάνει το παιχνίδι και πως έχει σπουδαίους συμπαίκτες δίπλα του. Θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα εναντίον του και της ομάδας του αλλά γνωρίζουμε το πως να κερδίσουμε τη Λίβερπουλ», σχολίασε ο Σέρβος εξτρέμ, αναφερόμενος στην τελευταία νίκη των «Αγίων» επί των «κόκκινων» με σκορ  3-2 τον περασμένο Μάρτιο.