Μπίλιτς: «Άξια θαυμασμού η Τότεναμ»

Eν αναμονή της αναμέτρησης της Γουέστ Χαμ με την Τότεναμ (19/11, 19.30) στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», ο προπονητής των «σφυριών» Σλάβεν Μπίλιτς επευφήμησε το έργο αλλά και τη μέχρι στιγμής πορεία του Μαουρίσιο Ποκετίνο και της ομάδας του.



Μπίλιτς: «Άξια θαυμασμού η Τότεναμ»

«Από τη μια, μπορείς να πεις πως τον Οκτώβρη η Τότεναμ δεν κέρδισε ούτε ένα παιχνίδι αλλά είναι και η μόνη ομάδα που είναι αήττητη. Kαι δεν επηρεάστηκαν από αυτό επειδή στοχεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ή να είναι μέσα στους διεκδικητές του.

Κάνουν αρκετά καλή δουλειά. Σέβομαι τον Ποκετίνο και τον τρόπο που παίζουν. Η ατομική ποιότητα υπάρχει όμως παίζουν ως σύνολο. Είναι … ηλεκτρισμένοι, τρέχουν πολύ και πιέζουν συνέχεια, απολαμβάνεις να τους βλέπεις και φυσικά είμαι θαυμαστής της δουλειάς που κάνουν», ήταν τα λόγια του Κροάτη για την προσεχή αντίπαλο της Γουέστ Χαμ.

Όσον αφορά τους τραυματίες των «σφυριών» για τον αγώνα του Σαββάτου, ανέφερε: «Με τους τραυματισμούς πάμε καλύτερα. Από την ομάδα που παίξαμε κόντρα στη Στόουκ, όλοι είναι καλά πλην των Ντιαφρά Σακό και Γουίνστον Ριντ. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει ο Άντι Κάρολ και ο Άρθουρ Μαζουάκου. Ο Ρίντ δεν έπαιξε με τη Νέα Ζηλανδία λόγω ενός μικροτραυματισμού, όπως και ο Τζέιμς Κόλινς με την Ουαλία αλλά από αύριο θα είναι στις προπονήσεις».