Εβρά: «Θα ξαναγίνει κορυφαίος ο Ρούνεϊ»

Κανένα πρόβλημα με τον Γουέιν Ρούνεϊ δεν έχει ο Πατρίς Εβρά και οι συμπαίκτες του, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γάλλου μπακ. Ο Άγγλος φορ είχε μιλήσει με υποτιμητικά λόγια για το μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Εβρά ήταν από τους πρώτους που είχαν αντιδράσει. Τώρα όμως όλα ανήκουν στο παρελθόν.



Εβρά: «Θα ξαναγίνει κορυφαίος ο Ρούνεϊ»

«Χάρηκα που επέστρεψε. Θα τον βοηθήσουμε να επιστρέψει σε καλή κατάσταση και να αρχίσει πάλι να σκοράρει συχνά. Με τον Γουέιν δε μιλάμε για το παρελθόν, παρά μόνο σκεφτόμαστε το μέλλον. Και το μέλλον προμηνύει ότι θα ξαναγίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, τόνισε αρχικά ο αριστερός μπακ των «κόκκινων διαβόλων».

Στη συνέχεια επεσήμανε ότι τα λόγια του Ρούνεϊ δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά και για αυτό είχε αντιδράσει έτσι. Τώρα όμως ο συμπαίκτης του ανανέωσε και συνεχίζει στην ομάδα κανονικά με το ζήτημα να θεωρείται πλέον λήξαν:

«Αυτό που είπα είναι ότι το σημαντικότερο είναι η ομάδα και όχι ο Πατρίς Εβρά και ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ποτέ δεν είπα ότι θα ταχθούμε εναντίον του. Όταν κάποιος δεν δείχνει εμπιστοσύνη στο μέλλον της ομάδας, αυτό μας πονάει. Όλα αυτά όμως είναι τώρα παρελθόν».