Φίλαν: «Δύσκολη δοκιμασία η Μίντλεσμπρο»

Το παιχνίδι κόντρα στη Μίντλεσπρο θα είναι για τη Χαλ (5/12, 22.00) ένα καλό τεστ ενόψει της δύσκολης συνέχειας για την Πρέμιερ Λιγκ, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Μάικ Φίλαν.



Φίλαν: «Δύσκολη δοκιμασία η Μίντλεσμπρο»

Ο 54χρονος τεχνικός πάντως τόνισε πως η ομάδα του πηγαίνει με αυτοπεποίθηση στο Ρίβερσαϊντ κόντρα στη «Μπόρο», ενώ δεν πρόκειται να ρισκάρει για τη συμμετοχή των ανέτοιμων ακόμα παικτών: «η  Mιντλεσμπρο αποτελεί ένα πολύ δυνατό σύνολο και ένας από τους κύριους ανταγωνιστές μας. Πηγαίνουμε εκεί με αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Αν οι Αμπέλ (Ερνάντες) και Σον (Μαλόνεϊ) είναι διαθέσιμοι τότε θα είναι σπουδαία νέα. Αν όχι, δεν θα ρισκάρουμε με τη συμμετοχή μας.

Για την κλήρωση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ, είπε: «Είναι μια σπουδαία κλήρωση για μας. Θα ήταν φυσικά μια δύσκολη κλήρωση σε κάθε στιγμή, όμως ανυπομονούμε για τα παιχνίδια αυτά. Για μένα προσωπικά είναι κάτι ιδιαίτερο, έχοντας περάσει εδώ το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου σαν παίκτης και σαν προπονητής, αυτές οι δυο αναμετρήσεις τον Ιανουάριο.