Kέιν: «Θέλω τρόπαια με την Τότεναμ»!

Τις φιλοδοξίες του στο εγγύς μέλλον με την Τότεναμ δεν έκρυψε ο Χάρι Κέιν, εκτιμώντας πως οι Λονδρέζοι έχουν τα φόντα για να εξελιχθούν εν καιρώ σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.



Kέιν: «Θέλω τρόπαια με την Τότεναμ»!

Το νέο, εξαετές συμβόλαιο του με την Τότεναμ έβαλε και επίσημα … ταφόπλακα στο όνειρα άλλων ομάδων για να τον αποκτήσουν, αν και ο ίδιος δεν είχε κάποιο λόγο για να αφήσει το Λονδίνο, όπως εξήγησε σε δηλώσεις του.

«Από τη δική μου οπτική γωνία, όσο ο σύλλογος προοδεύει και έχει ένα όραμα για να πάει μπροστά, τότε θα το λατρεύω να είμαι εδώ. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάποιος λόγος για μένα να πάω κάπου αλλού. Είμαι χαρούμενος εδώ. Δεν υπήρξε κανένας δισταγμός για την υπογραφή μου στο νέο συμβόλαιο.

Η φιλοδοξία μου με την Τότεναμ είναι να κατακτήσω τίτλους, την Πρέμιερ Λιγκ, το Τσάμπιονς Λιγκ. Χρειάζεται να στοχεύουμε ψηλά. Βλέπεις πως η κατασκευή του γηπέδου προχωράει και είναι θαυμάσιο αυτό. Διαθέτουμε τα πάντα για να γίνουμε ένα από τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο σκοπός, αυτός είναι ο δικός μου στόχος και είμαι σίγουρος επίσης ότι ισχύει αυτό και για το σύλλογο», σχολίασε σχετικά ο 23χρονος φορ.

TAGS: