Χωρίς άγχος ο Ρούνεϊ

Καμία άλλη σκέψη δεν πέρασε από το μυαλό του Γουέιν Ρούνεϊ κατά την εκτέλεση πέναλτι στο νικητήριο τέρμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Ρέιντζερς, παρά μόνο το πώς θα δει την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας. «Δεν είχα άγχος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Άγγλος επιθετικός.



Χωρίς άγχος ο Ρούνεϊ

Ο άσσος των «κόκκινων διαβόλων» επανήλθε στο βασικό σχήμα μετά από καιρό και συνδύασε την καλή του απόδοση με γκολ. Άγχος μπορεί να μην είχε την ώρα της εκτέλεσης του πέναλτι όπως δήλωσε, όμως στους πανηγυρισμούς ένιωσε ένα βάρος να φεύγει:

«Φυσικά ήταν μία ανακούφιση για μένα το γεγονός ότι σκόραρα. Τώρα πρέπει να χτίσω πάνω στο γκολ και να συνεχίσω έτσι. Δεν είχα ιδιαίτερο άγχος. Ήξερα τι πάω να κάνω και συγκεκριμένα τι έπρεπε να κάνω. Αν τώρα ο τερματοφύλακας διάλεγε τη σωστή γωνία, δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω. Ευτυχώς όμως μπήκε».

Στη συνέχεια ο Ρούνεϊ εξέφρασε την ικανοποίηση του για επιστροφή σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς: «Θα προτιμούσα να πανηγυρίζω μαζί με τους φιλάθλους μας. Είναι πάντως πολύ σημαντικό να νικάς τη Ρέιντζερς εκτός έδρας. Ελπίζω να πραγματοποιήσω ένα σερί τώρα με συνεχόμενα γκολ, όμως κυρίως είμαι ευτυχισμένος που αγωνίστηκα και πάλι σε ολόκληρο αγώνα. Ένιωθα σε καλή κατάσταση. Θέλω να συνεχίσω έτσι».

Μετά την επίτευξη πάντως του γκολ υπήρξε και ένα απρόοπτο στα πανηγύρια, αφού πρώτος που έσπευσε να συγχαρεί και να αγκαλιάσει τον ενθουσιασμένο εκείνη τη στιγμή αστέρα, ήταν ένας οπαδός! Αυτό δεν εμπόδισε όμως άπαντες να συνεχίσουν τους πανηγυρισμούς και να γίνουν ένα κουβάρι με τον τυχερό φίλαθλο.

Δείτε στο βίντεο τη χαρακτηριστική στιγμή: