Ρούνεϊ: «Συγγνώμη για όσα έκανα»

Με κάθε ειλικρίνεια απολογήθηκε στον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γουέιν Ρούνεϊ για τον τρόπο που φέρθηκε. Ο Άγγλος επιθετικός είχε πει ότι ο σύλλογος δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες του, όμως μετά από συζητήσεις με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τη διοίκηση της ομάδας υπέγραψε νέο συμβόλαιο.



Ρούνεϊ: «Συγγνώμη για όσα έκανα»

«Νιώθω ότι έχω απολογηθεί στον κόσμο, όμως όλοι λένε ότι δεν το έχω κάνει», τόνισε αρχικά ο άσσος των «κόκκινων διαβόλων» και συνέχισε:

«Αν συμβαίνει αυτό τότε να απολογηθώ για όσα έκανα. Ξεκαθάρισα τη θέση μου από τη πρώτη στιγμή που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο. Ότι είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα κι ότι θέλω να πετύχω εδώ».

Στη συνέχεια στάθηκε και στο θέμα της Μάντσεστερ Σίτι που ακουγόταν ως υποψήφια να τον αποκτήσει, με τους οπαδούς να τον αποκαλούν προδότη:

«Πολλοί λένε ότι θα πήγαινα στη Μάντσεστερ Σίτι. Πιστέψτε με όμως ότι αν έφευγα από εδώ τότε σίγουρα θα πήγαινα εκτός Αγγλίας», και κατέληξε δηλώνοντας απόλυτα ευτυχισμένος:

«Θα ήταν λάθος μου να φύγω. Βλέπεις τόσους παίκτες που άφησαν το σύλλογο και δεν είχαν ανάλογη συνέχεια. Είμαι ευτυχισμένος που έμεινα».