League One: Ξανά στη σέντρα

Πριν τέσσερις αγωνιστικές έπρεπε να γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στις Ρότσντεϊλ και Όλνταμ, αλλά λίγο μετά την έναρξή του, η σφοδρή βροχόπτωση δεν επέτρεψε την διεξαγωγή του. Έτσι ξαναρχίζει με τις δύο ομάδες και πάλι στην σέντρα να προσπαθούν να πάρουν βαθμούς την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι ζουν στιγμές Κυπέλλου.



League One:  Ξανά στη σέντρα

Ρότσντεϊλ – Όλνταμ (17:00)

Πάνω από έναν μήνα έχει να φτάσει στη νίκη η Ρότσντεϊλ και έχει κατρακυλήσει στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, με την τελευταία πάντως να είναι στην έδρα της αξιόπιστης Καρλάιλ. Επιθετικά δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα αφού το γκολ εύκολα ή δύσκολα έρχεται, όμως αμυντικά στα τελευταία παιχνίδια πονάει, αφού δέχεται δύο γκολ ανά ματς.

Η Όλνταμ μοιάζει μάλλον η ευνοημένη της αναβολής του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει ρυθμό αν και το σερί των τριών συνεχόμενων νικών σκάλωσε στην τελευταία αγωνιστική και μάλιστα εντός έδρας. Μέχρι το 77’ η Όλνταμ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 3-0 όμως το τελικό 3-3 άφησε πικρή γεύση. Τώρα πάντως θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες γνωρίζοντας ότι μία νίκη θα την ανεβάσει από 8η στη βαθμολογία, στην 3η θέση, τέσσερις βαθμούς από την κορυφή.