Αμφισβητεί Κόμολι ο Ρέντναπ

Με ειρωνική διάθεση σχολίασε τις δηλώσεις του Νταμιέν Κόμολι ο Χάρι Ρέντναπ. Ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού της Λίβερπουλ, τόνισε ότι αξίζει και ο ίδιος κάποια δόξα από τη δουλειά που έχει γίνει στην Τότεναμ, αφού ήταν υπεύθυνος για τον ερχομό κάποιων από τα αστέρια της ομάδας. Ο τεχνικός των «σπιρουνιών» όμως δεν συμφωνεί.



Αμφισβητεί Κόμολι ο Ρέντναπ

«Ναι πιστεύω ότι πρέπει να πάρει όλα τα εύσημα. Όλοι τα πήγαιναν περίφημα όταν ήρθα στην ομάδα ε; Ήταν όλοι καταπληκτικοί και σπουδαίοι. τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρέντναπ.

Επί εποχής Κόμολι ήρθαν παίκτες όπως οι Γκάρεθ Μπέιλ, Λούκα Μόντριτς, Άλαν Χάτον, Γιούνες Καμπούλ και Εουρέλιο Γκόμες. Ωστόσο ανάμεσα σε αυτούς ήρθαν και πολύ άλλοι όπως που έφυγαν ως αποτυχημένοι και εκεί στάθηκε ο Άγγλος τεχνικός: «Αγόρασε έναν τρομερά μεγάλο αριθμό παικτών. Κάποιοι έφυγαν, κάποιοι έμειναν».

Τέλος φρόντισε να προειδοποιήσει τον Ρόι Χότζον ενόψει της συνεργασίας του με τον Κόμολι, προτρέποντάς τον να έχει και ο ίδιος καλή εικόνα για τις ικανότητες των παικτών που θα έρθουν:

«Αν κάποιοι σου φέρνουν παίκτες, παίκτες που δεν ξέρεις, παίκτες που δεν σου αρέσουν, στο τέλος πάλι μόνο ένας θα ευθύνεται για αυτούς. Ο προπονητής. Αν σου φέρουν τον ποδοσφαιριστή και τον αποκτήσεις, σου αρέσει δε σου αρέσει, εσύ τον χρεώνεσαι».