Τέβες: «3-4 χρόνια και τέλος»

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα στην ηλικία των 30 ετών αποφάσισε ότι θα βάλει ο Κάρλος Τέβες. Ο 26χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι δηλώνει αηδιασμένος από τον τρόπο που λειτουργούν όλα στο ποδόσφαιρο. Τονίζει ότι νιώθει κουρασμένος και νοσταλγεί την πατρίδα του.



Τέβες: «3-4 χρόνια και τέλος»
«Θα ήθελα να έχω ξανά τη ζωή μου στην παλιά μου γειτονιά στο Φουέρτε Απάτσε. Δεν θέλω να συνεχίσω να παίζω. Κουράστηκα με το ποδόσφαιρο, αλλά και τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτό το χώρο. Πλέον όλα γίνονται για τα χρήματα και αυτό δεν μου αρέσει. Θα παίξω για 3-4 χρόνια ακόμη στην Ευρώπη και μετά θα σταματήσω», δήλωσε ο άσσος των «πολιτών».

Παράλληλα, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τη συμπεριφορά νεαρότερων συναδέλφων του: «Κάποιοι νεαροί παίκτες νομίζουν πως έχουν καταφέρει κάτι επειδή έχουν δύο κινητά κι ένα σπίτι. Δεν έχουν καθόλου παιδεία και δεν θέλω να τους ακούω. Στο χώρο του ποδοσφαίρου υπάρχουν πολλοί κακοί άνθρωποι και πρέπει να τους αντιμετωπίζεις συνέχεια. Όταν αγωνιζόμουν στην Μπόκα Τζούνιορς, όποτε μιλούσαν ο Παλέρμο και ο Ρικέλμε τούς άκουσα. Δεν ανέχομαι έναν νεαρό να με ρωτά ‘γιατί έκανες αυτό’. Αν το έκανε κάποιος, θα τον χτυπούσα. Εγώ έχω κατακτήσει 13 τίτλους στην καριέρα μου».