Τα έβγαλε στη φόρα

Ο υψηλόσωμος αμυντικός της Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, «κάρφωσε» τον πρώην συμπαίκτη του στους «κόκκινους διαβόλους», Κάρλος Τέβες, λέγοντας πως έδειχνε αδιάφορος στις προπονήσεις της ομάδας.



Τα έβγαλε στη φόρα

Ο Αργεντινός στράικερ που διανύει μια από τις πιο αποτελεσματικές χρονιές στην μισητή αντίπαλο της Γιουνάιτεντ, τη Σίτι, από τη μεριά του είχε αφήσει αιχμές για τις αμυντικές «μεθόδους» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Ρίο Φέρντιναντ, δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο Τέβες και αποκάλυψε πως ο «ινδιάνος» δεν εμφανιζόταν δυναμικός στις προπονήσεις, προκειμένου να είναι «φρέσκος» στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. «Ο Κάρλος είναι πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας. Όταν ήταν στην Γιουνάιτεντ, δεν έδινε τον καλύτερό του εαυτό στις προπονήσεις και «αποθήκευε» την ενέργειά του για τα παιχνίδια» επισήμανε ο διεθνής Άγγλος αμυντικός, προσθέτοντας πως η αγωνιστική εικόνα του επιθετικού των «πολιτών», δεν ανταποκρίνεται στην παρουσία του στις προπονήσεις.

«Αυτό είναι εντελώς αντίθετο με τη φιλοσοφία μου. Πρέπει να προπονείσαι σε υψηλό επίπεδο καθημερινά, αλλά αυτό που κάνει ο Τέβες φαίνεται ότι αποδίδει για τον ίδιο» συμπλήρωσε ο Φέρντιναντ.